Acest eveniment a avut loc in data de 2 Sep 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 2 septembrie 2016, de la ora 18:00, Wilkinson mixează la Electric Rooftop Party, pe acoperişul Shopping City Timişoara. The Flow, Spectrum, DJ Snow, ICHIM şi Hades & Mehigh completează lineup-ul petrecerii.

DJ Wilkinson vine în România pentru a susţine un show într-o locaţie inedită, în care va combina ritmuri de drum and bass şi dubstep într-un mixaj care va dura până în zorii zilei.

Acoperişul Timisoara Shopping City se va transforma intr-un ring de dans uriaş în care mii de oameni vor petrece pe sound-urile dansante ale DJ-ilor invitaţi.

Originar din Londra, DJ Wilkinson a debutat în 2010 cu single-ul „Moonwalker / Samurai”. În 2013, producătorul a lansat albumul „Lazers Not Included” (2013), de pe care a extras 7 single-uri, printre care şi hitul „Afterglow”, care a strâns peste 50 de milioane de vizualizări pe Youtube.

De asemenea, DJ-ul a mai lansat 18 single-uri şi EP-uri şi a realizat o serie de remixuri de la artişti celebri, precum: Ed Sheeran, The Prodigy, Naughty Boy şi Major Lazer. În următoarea perioadă, Wilkinson îşi va lansa al doilea album, pentru care a produs deja primul single, intitulat „Flatline”.

Bilete DJ Wilkinson la Shopping City Timişoara

Biletele pentru Electric Rooftop Party cu DJ Wilkinson la Shopping City Timişoara, pe 2 septembrie 2016, pot fi achiziţionate de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Bilet 40 lei cumpără bilete
Bilet VIP 60 lei  cumpără bilete

Evenimentul face parte din programul Timişoara – Capitala Tineretului din România 2016-2017.