Acest eveniment a avut loc in data de 13 Apr 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 13 aprilie 2013, ora 21:00, la Sala Polivalentă din Târgu Mureş va avea loc primul eveniment marca White Madness – Electric Sound din Transilvania. Evenimentul organizat de Defender se anunţă a fi unică din punctul de vedere al efectelor vizuale, sonore şi a animaţiei scenice.

Peste 4000 de persoane îmbrăcate complet în alb vor petrece împreună timp de şapte ore într-un spaţiu care aduce cu sine o altă dimensiune. Aspectul Sălii Polivalente din Târgu-Mureş va fi de nerecunoscut graţie unor mari cantități de elemente decorative, lasere şi efecte scenice. În plus, peste 100 de dansatori profesionişti vor prezenta momente coregrafice inedite.

Cât despre partea muzicală, aceasta va fi asigurată de cei mai cunoscuţi DJ din România şi Ungaria, alături de un headliner internaţional.  Gazda evenimentului va fi unul dintre cei mai apreciaţi prezentatori din show-biz-ul românesc, Cătălin Măruţă.

Line-up White Madness – Electric Sound

DJ Antoine
Sterbinszky
DJ Optick
DJ Adrian Eftimie
Stereo Palma
DJ Tom
Roxana Nemeş
Control Dance


Antoine Konrad, cunoscut sub numele de DJ Antoine este un pioner al muzicii house şi electro, începându-şi cariera încă din 1995. A cucerit piaţă muzicală o dată cu lansarea single-ului „This Time” şi a ajuns să mixeze în cluburi renumite din New York, Chicago, Miami, Montreal, Moscow,Vienna sau Cairo. Pe 25 ianuarie 2013 a lansat cel de-al 7-lea material discografic al său ce conţine un tracklist impresionant de 39 de piese. Pe acest album se regăseşte şi piesa „You’re Ma Chérie„, o colaborare cu Pitbull.

Sterbinszky a fost pentru prima oară DJ rezident într-un club la vârstă de 16 ani. De atunci au trecut 25 de ani în care a ajuns să fie recunoscut atât pe plan local cât şi internaţional. A câştigat de nenumărate ori premiul pentru DJ-ul Anului oferit de publicaţii din Ungaria, iar producţiile sale sunt susţinute de DJ precum Tiesto, Ferry Corsten, Paul Oakenfold sau Jaytech. Sterbinszky este un invitat regulat al cluburilor din România, dar cu siguranţă va pregăti un set excepţional pentru White Madness – Electric Sound.

Bogdan Moldovan, mai bine cunoscut sub numele DJ Optick este un alt pioner al muzicii româneşti şi este cotat printre primii trei DJ-ii din România. Este renumit pentru creearea imnului Liberty Parade pentru ediţiile din 2005 şi 2006, de atunci fiind un reprezentant al acestui festival. În afară de multitudinea de show-uri pe care ale are în ultima perioadă DJ Optick prezintă şi emisiunea „Next Level” la Vibe FM.

DJ Adrian Eftimie este un nume deja recunoscut pe piaţa muzicală românească şi nu numai. Cu o experienţă de 20 de ani în domeniul muzicii şi având în palmares premiul pentru”Cel mai bun DJ din România” acordat de Nights.ro, Adrian Eftimie va încălzi cu siguranţă atmosferă la White Madness – Electric Sound.

Stereo Palma sunt unul dintre cele mai în vogă proiecte actuale muzicale în Ungaria. Format din Atilla Naksi şi Brunner Zsolt, ei au realizat remix-uri pentru case de discuri celebre precum Anjunabeats, Armada sau  Black Hole Recordings. Duo-ul a luat luat cu asalt topurile muzicale cu single-ul „€œOur Love„, o colaborare celebrul cântăreţ britanic Craig David. Aceştia au lansat single-uri prin renumite case de discuri precum Ultra Records, 3 Beat sau Ministry of Sound.

Bilete White Madness – Electric Sound 2013

Biletele pentru White Madness – Electric Sound 2013 de la Târgu Mureş sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la prețuri promoționale doar în perioada 15 februarie – 15 martie:

Categorie bilete Preţ
VIP 300 lei cumpără bilete
Zona A 108 lei cumpără bilete
Zona B 58 lei cumpără bilete
Zona C 38 lei cumpără bilete

Ţinuta participanţilor va fi obligatorie albă.