Virgil Ianţu va concerta Sala Capitol a Filarmonicii Banatului, din Timişoara, pe 1 martie 2014, prezentând publicului cel mai recent proiect al său. Concertul va da startul turneului naţional pe care artistul îl va susţine în această primăvară, promovând „Ieri şi Azi”, o mică istorie a muzicii româneşti.

„Ieri şi Azi” este un album aparte, ce conţine o serie de piese româneşti, mai noi şi mai vechi. Virgil Ianţu a reorchestrat pe ritmuri de swing piese ale unor muzicieni ca: Timpuri Noi („Tanţa”), Aura Urziceanu („Dor de viaţă”), Loredana („Extravaganza”), Direcţia 5 („Dacă ai şti”), Ştefan Bănică („Găseşte-mi loc în inima ta”), Simplu („Oare ştii”), Viţa de Vie („Praf de stele”), Aurelian Andreescu („Dorul”), Nicu Alifantis („Ce bine că eşti”) şi Holograf („Vreau o minune”).

Despre albumul la care a lucrat cu mare drag în ultimii ani, Virgil Ianţu declară: „Acest album este o mică istorie a muzicii româneşti, o colecţie frumoasă care sper să placă. Nu are un public ţintă anume, este dedicat celor care iubesc muzica românească bună şi poate fi ascultat şi de către cei care preferă trupa SIMPLU, dar şi de cei care ascultau cu ani în urma Nicu Alifantis„.

Realizat cu sprijinul lui George Natsis şi al lui Adrian Despot, materialul va fi lansat la mijlocul lunii februarie, iar de Mărţişor, Virgil Ianţu revine acasă la Timişoara cu un show special, alături de Bucharest Jazz Orchestra.

În perioada următoare artistul va anunţa şi celelalte oraşe în care va concerta în cadrul turneului de promovare al albumului.

Bilete Virgil Ianţu – Ieri şi Azi – Timişoara

Biletele pentru concertul pe care Virgil Ianţu îl va susţine la Timişoara pe 1 martie 2014 sunt disponibile în reţeaua MyTicket şi online pe www.myticket.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Categoria I 120 lei
Categoria a-II-a 90 lei
Categoria a-III-a (Balcon) 70 lei