UPDATE 10.07.2015 – Concertul Violetta Live, programat iniţial pe Arena Naţională din Bucureşti, se mută în Piata Constituţiei, tot pe 2 septembrie 2015, din motive logistice!

Spectacolul „Violetta Live” vine pentru prima dată în România, pe 2 septembrie 2015, la Arena Naţională Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Fanii serialului Disney Channel se vor putea bucura de vedetele din distribuţia originală, printre care Martina Stoessel, care interpretează rolul Violettei.

Serialul „Violetta” este considerat prima „telenovelă” pentru copii, bucurându-se de un success răsunător în toate pieţele unde a fost lansat. Serialul spune povestea unei tinere talentate ce revine în oraşul său natal, Buenos Aires, după ce a trăit câţiva ani în Europa, şi reuşeşte să facă faţă provocărilor şi schimbărilor dramatice din viaţa de adolescentă, pe acorduri muzicale şi în ritm de dans.

Mărturia succesului serialului „Violetta” stă în cele peste 45 de milioane de persoane ce l-au vizionat în perioada octombrie – decembrie 2014. De asemenea, „Violetta” a avut un success imens şi cu produsele personalizate, în diverse categorii precum articole de modă, produse pentru casă, papetărie, accesorii, cosmetice, jucării, electronice, cărţi şi reviste, înregistrând vânzări de peste 3 milioane de cărţi şi un milion de jurnale numai în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Artiştii din „Violetta” au obţinut numeroase discuri de platină, cu vânzări de peste 2 milioane de unităţi în lumea întreagă.

Primul concert „Violetta” a avut loc în martie 2013, la Teatro Gran Rex, din Buenos Aires, ajungând la numărul de 77 de reprezentaţii de care s-au bucurat peste 250.000 de persoane, fiind urmat de primul turneu „Violetta in Concert” în Paraguay şi în 15 oraşe europene. Turneul internaţional „Violetta in Concert”, din 2013 – 2014, a fost atât de bine primit încât personajele au pornit într-o nouă aventură internţională, „Violetta Live”, prilej cu care vor vizita şi Bucureştiul. în septembrie 2015.

„Violetta Live” îi va avea ca protagonişti pe vedetele din distribuţia originală a serialului, printre care Martina Stoessel, cea care interpretează rolul Violettei. Alături de Martina pe scenă vor fi Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) şi Alba Rico Navarro (Naty).

Artiştii vor interpreta cele mai îndrăgite melodii din sezoanele 1 şi 2, precum şi „En Gira” din sezonul 3 al serialului „Violetta”. Noul concert va include, de asemenea, o trupă de nouă dansatori foarte energici, o formaţie de cinci muzicieni, decoruri şi lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante şi costume uimitoare.

Bilete „Violetta Live” la Arena Naţională din Bucureşti

Biletele pentru spectacolul „Violetta Live” ce va avea loc pe 2 septembrie 2015, pe Arena Naţională din Bucureşti, începând cu ora 19:30, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţuri începând cu 135 de lei.

Categorie Preţ
Categoria I 495 lei cumpără bilete
Categoria II 445 lei cumpără bilete
Categoria III 425 lei cumpără bilete
Categoria IV 385 lei cumpără bilete
Categoria V 325 lei cumpără bilete
Categoria VI 275 lei cumpără bilete
Categoria VII 250 lei cumpără bilete
Categoria VIII 200 lei cumpără bilete
Categoria IX 135 lei cumpără bilete
Harta locurilor "Violetta Live" la Arena Naţională din Bucureşti
Harta locurilor „Violetta Live” la Arena Naţională din Bucureşti

Spectacolul „Violetta Live” este organizat de Emagic.