După filmări în deşert, la aproape 50 de grade Celsius, la Salvation Mountain (SUA), Smiley lansează „My Love”, o piesă-terapie pentru orice relaţie de iubire, o melodie banku, un stil muzical nou, ca un mix de reggae, dancehall şi pop.

„My Love” este a doua piesă dintr-o serie de piese pozitive în limba engleză, pe care Smiley şi-a propus să le lanseze în perioada următoare. „Song about nothing” a fost prima piesă cu un sound nou şi happy, ce aduce în zilele noastre elemente de pop-reggae din anii ’90.

Piesa „My Love” a fost scrisă în Statele Unite ale Americii, alături de compozitori care au făcut muzica pentru Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J sau French Montana.

„Piesa «My Love» este ca o declaraţie de dragoste pe viaţă, este o invitaţie la neuitare a momentelor care leagă doi oameni”, descrie Smiley piesa.

Videoclipul piesei a fost filmat tot în America, de către Edward Aninaru, la Salvation Mountain din Deşertul Californian, o construcţie plină de simboluri, dedicată credinţei şi iubirii. Deşi este un loc deschis vizitatorilor şi celor care vor să mediteze, filmările la Salvation Mountain se fac doar pe baza unei aprobări şi a compatibilităţii dintre artist cu opera sa şi valorile pe care le reprezintă spaţiul.

„Filmările au durat o zi întreagă, şi pot să spun că mi-a fost cel mai cald din toată viaţa mea, cred că erau în jur de 50 de grade. În plin deşert, fără niciun pic de umbră şi sub un soare puternic, am rezistat până la urmă şi a iesit un clip bun”, povesteşte Smiley, care a avut alături la filmările clipului un fotomodel exotic din Los Angeles.

Citeşte despre: , ,