Acest eveniment a avut loc.

Jemek Jamowit

Vineri, 6 noiembrie 2009, ora 23:00, incepe seria concertelor live „Front” cu Velvet Condom si Jemek Jemowit in The Ark din Bucuresti.

Concurs!

Castiga 2 invitatii duble la acest eveniment. Completeaza formularul de mai jos pana pe 5 noiembrie 2009 ora 18:00. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati telefonic. Mult succes!

Atentie! Pentru ca inscrierea sa fie considerata valida formularul trebuie completat cu numele intreg, adresa de e-mail si un numar de telefon valabile. Prin inscrierea la concurs esti de acord cu Regulamentul de desfasurare al acestuia si cu Termenii si Conditiile site-ului.

Concursul s-a incheiat. Va multumim pentru participare!

UPDATE: Castigatorii sunt: Cristian Gabrea si Roxana Nicolae. Felicitari!

In deschidere va concerta Jemek Jemowit, un muzician de origine poloneza, relocat la Berlin din 1989. In 2004, lanseaza albumul de debut, Space Voyage, ce contine single-ul Ode to Fashion. Cu piese ca Jive Johnny sau Mp3 Mädchen, Jemowit ajunge sa fie recunoscut drept unul dintre putinii artisti autentici electrobilly. In prezent, lucreaza la un nou album, Polysix, intitulat astfel după sintetizatorul sau, KORG Polysix.

Infiintata in 2005 la Strasbourg, formatia Velvet Condom se compune din Alice Von (voce, chitara, clape) si Oberst Panizza (clape şi programare). Cei doi spun ca muzica lor este un soi de “pop trist, cantat de manechine decedate, o combinatie de synth pop cu chitari macabre si versuri de refulare adolescentina”. In 2006, lanseaza EP-ul de debut, un material electro-wave continand piesele „Kalter Lippenstift” si „Playgirlz”.

In 2008, Velvet Condom se muta la Berlin, unde lanseaza cel de-al doilea album, „Safe & Elegant”, distribuit de casa de discuri olandeza Enfant Terrible, si foarte bine primit atat de public cat si de presa de specialitate.

Potrivit biografiei trupei: “Trupa are doua fatete: pe de-o parte canta electro pop in spiritul anilor 80, insa intr-o maniera contemporana, iar pe de alta parte este autoarea unui sound indie guitar pop/shoegaze rafinat. Aceste doua stiluri se complementeaza intr-un mod surprinzator, avand ca rezultat un sound unic”.

De atmosfera se va ocupa Ion & Vali si Corruptdream.

Pretul unui bilet este de 15 lei daca se achitioneaza in avans de pe www.bilet.ro si 25 lei in ziua evenimentului.

The Ark – Bursa Marfurilor Creative: Bucuresti, Calea Rahovei 196A

Inscrie-te la concurs!

[konk_signup id=17]