UPDATE: Din motive obiective evenimentul de lansare al noului album URMA – Lost end Found de la Cinema Patria va fi reprogramat pentru data de 28 noiembrie 2013, în The Silver Church.

Cumpărătorii de bilete îşi pot recupera contravaloarea acestora din punctele de vânzare şi de la distribuitorii de unde le-au cumparat începând cu marţi, 12 noiembrie 2013, valoarea acestora urmând să fie restituită integral.

Mai mult detalii despre concert şi despre relocarea acestuia!

Nu contează câţi ani aştepţi dacă motivul este unul serios. Poate pe asta s-au bazat şi băieţii din formaţia URMA în procesul de creaţie al mult aşteptatului album „Lost End Found„. Din fericire, aşteptarea se va termina în scurt timp, trupa URMA anunţând că în data de 23 28 noiembrie 2013 va avea loc lansarea oficială a albumului, la Cinema Patria The Silver Church din Bucureşti.

RECENZIE: URMA – concert unplugged între prieteni la Cinema Patria

Ani de muncă şi calitate pe măsură

De mai bine de patru ani de zile, trupa a oferit melodii noi şi mici indicii despre cum avea să fie albumul, însă pentru a se asigura că produsul finit îndeplineşte până şi cele mai riguroase cerinţe tehnice, lansare a fost mereu amânată. Deşi publicul este deja familiarizat cu câteva din hiturile viitorului album, precum „Terminus”, „All Wrong” ori „Cine Iubeşte şi Lasă„, peisajul este departe de a fi complet.

Prin materialul realizat în Anglia de către Neil Pickles, Director and Lecturer at Alchemea College of Audio Engineering, cunoscut pentru colaborări cu Groove Armada, Basement Jaxx ş.a., trupa URMA promite să îşi surprindă fanii cu muzica de calitate cu care sunt obişnuiţi, dar şi cu un jurnal fotografic compus din 120 de pagini în care fotograful trupei, Radu Dumitrescu, va reda călătoria muzicală (şi nu numai) a artiştilor.

Albumul produs de Mani Gutau/Catapulta Records, în parteneriat cu Fundaţia Pro Patrimonio şi Ordinul Arhitecţilor din România, atrage atenţia asupra monumentelor de patrimoniu care necesită consolidare imediată. Mai multe informaţii despre ineditul parteneriat vor fi dezvăluite chiar în cadrul concertului de la Cinema Patria.

Albumul va fi disponibil începând cu 24 noiembrie şi în format digital, distribuit internaţional în cadrul celor mai cunoscute magazine digitale, precum iTunes, Google Play, Amazon, Deezer sau Spotify.

Bilete URMA – „Lost End Found”

Biletele pentru lansarea albumului „Lost End Found” al trupei URMA sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ în avans Preţ la intrare
Premium 70 lei 100 lei cumpără bilete
Acces normal 50 lei 80 lei cumpără bilete