Cea de-a treia ediţie a festivalului UNTOLD de la Cluj-Napoca se va desfăşuara în perioada 3-6 august 2017. Primele 5000 de abonamente se vor pune în vânzare vineri, 25 noiembrie 2016, de la ora 18:00. Informaţiile au fost făcute publice în cadrul unei conferinţe de presă ce s-a desfăşurat la Cluj-Napoca, pe 23 noiembrie, şi unde a fost prezentat în avanpremieră şi aftermovie-ul ediţiei de anul trecut a festivalului.

Doar fanii înregistraţi pe www.untold.com vor putea să-şi achiziţioneze unul din primele 5.000 de abonamente, la preţul special de 333 lei plus taxe, sau unul din biletele de o zi, la preţul special de 200 lei plus taxe. Abonamentele la preţul întreg de 550 lei plus taxe şi biletele de o zi la preţul de 250 lei plus taxe vor fi disponibile doar din 2017. Tot vineri vor fi puse în vânzare şi abonamentele VIP.

Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe e-mail un link unic, funcţional începând cu data de 25 noiembrie, ora 18:00, prin care va putea achiziţiona maximum 4 abonamente. Cei care nu s-au preînregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului.

Bilete şi abonamente UNTOLD 2017
Bilete şi abonamente UNTOLD 2017

Odată cu punerea în vânzare a primelor bilete şi abonamente, festivalierii vor putea să aleagă şi dintre opţiunile de cazare disponibile. Mai multe detalii despre opţiunile de cazare se găsesc pe www.untold.com/cazari.

În doar doi ani, UNTOLD a reuşit să devină un fenomen internaţional şi unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din Europa. La cea de-a doua ediţie, peste 300.000 de participanţi veniţi din întreaga lume au trăit experienţa unică UNTOLD, alături de cei peste 150 de artişti internaţionali. Pe scenele festivalului au urcat peste 150 de artişti internaţionali de renume, dintre care: Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix şi Tiesto.

În cadrul conferinţei de presă a fost prezentat în avanpremieră şi aftermovie-ul ediţiei de anul trecut a festivalului, în regia lui Stijn Verlinde.

În 2016, impactul financiar generat de festivalul UNTOLD a însemnat peste 35 de milioane de euro atraşi în comunitatea clujeană. Din cei peste 300.000 de fani, 25% au fost din judeţul Cluj, 65% din ţară şi 10% din străinătate, reprezentând peste 30.000 de turişti în cele patru zile. Cei mai mulţi festivalieri de peste hotare au venit din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Olanda şi Germania.