Acest eveniment a avut loc in data de 12 Sep 2021.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la , din .

În perioada 9-12 septembrie 2021, are loc cea de-a șasea ediție a festivalului UNTOLD la Cluj-Napoca. Peste 200 de DJ-i, artiști și trupe de renume internațional și din România, printre care David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Steve Aoki, Ofenbach, Sam Feldt, Paul van Dyk, Parov Stelar, The Script sau Tyga vor face show-uri speciale în cele 4 zile de festival.

Unul dintre cei mai buni naiști ai lumii, maestrul Gheorghe Zamfir, urcă în premieră pe scena principală UNTOLD pentru un moment unic, vineri, 10 septembrie, de la 22:30.

Line-up UNTOLD Festival 2021

Joi, 9 septembrie:

Mainstage: Benny Benassi, DJ Snake, Kungs, Steve Aoki, Tujamo, Tyga
Alchemy: Caspa, DOC + Guests: Facem Records, Netsky, Satra B.E.N.Z.
Galaxy: Cellini, Nina Kraviz, Pan-Pot, Yaya
Daydreaming: Armen Miran, Satori Live, Viken Arman, Yokoo
Fortune: Bryan Kearey, Cosmic Gate, John O’Callaghan, Solarstone
Time: Dj Dark & Mentol, Maestros Del Ritmo, Paul Damixie, Steff Da Campo

Vineri, 10 septembrie:

Mainstage: Fedde le Grand, Martin Garrix, Parov Stelar, Paul van Dyk, Sam Feldt Live, Vama
Alchemy: Deliric X Silent Strike, Dirtyphonics, Spike, Wilkinson (DJ Set & MC AD-APT)
Galaxy: Claptone (Day time special show), Jamie Jones B2B Loco Dice, Mahony, Seth Troxler
Daydreaming: Anstascia & Bloem, Lum, Seth Troxler, Stavroz (Live & DJ Set)
Fortune: Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, Paul Thomas, Richard Durand
Time: Andre Rizo, Mihai Popoviciu, Rosario Internullo, The Gang (RO)

Sâmbătă, 11 septembrie:

Mainstage: Danny Avila, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Subcarpați, Tchami, The Script
Alchemy: Camo & Krooked, Chase & Status DJ Set, Macanache, Paraziții
Galaxy: Paul Kalkbrenner, Raresh, Rhadoo
Daydreaming: Hraach, Maga, Monolink, Parra for Cuva B2B Trashlagoon
Fortune: Andrew Rayel, Bogdan Vix, Ram & Susana pres. Tales of Life, Ruben de Ronde
Time: DJ Andi, Nusha, Pascal Junior, Vali Bărbulescu

Duminică, 12 septembrie:

Mainstage: Afrojack, B Jones, David Guetta, Martin Solveig, Ofenbach, Quintino
Alchemy: Culese din Cartier Showcase, DJ Wicked, DUB FX & Woodnote, Rudimental DJ
Galaxy: Amelie Lens, Charlotte de Witte, Colyn, Tale of Us
Daydreaming: Audiofly, Caleesi & Sarah Kreis, Day Dreamers (Marwan, DUB FX, Woodnote), Lee Burridge
Fortune: Craig Connelly, Drym, Emma Hewitt, Markus Schulz
Time: Afgo & Lemon, Markus Homm, Sasha Lopez, Sllash & Doppe

Reguli de acces COVID-19

La festival se va putea intra doar cu Certificatul Digital EU COVID-19 sau cu testare rapidă antigen. Toate certificatele vor fi scanate pentru a fi verificată veridicitatea lor. Fanii festivalului trebuie să vină cu actul de identitate și Certificatul Digital EU COVID-19 (Green Pass), care să conțină:

  • fie dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare cu un vaccin autorizat în România;
  • fie dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;
  • fie dovada rezultatului negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore.

Centre de testare

UNTOLD a pus la dispoziția celor care nu sunt vaccinați, trecuți prin boală, sau nu au test RT-PCR, posibilitatea să se testeze (antigen rapid) prin parteneriatele încheiate cu 5 furnizori medicali însumând 28 centre de testare în 7 orașe din țară, precum Cluj-Napoca, Florești, Otopeni, București, Constanța, Arad și Timișoara. Minorii peste 7 ani vor parcurge același triaj epidemiologic. Centrele și clinicile furnizorilor medicali autorizați sunt disponibile accesând link-ul.

După testare, festivalierii vor primi la centrul unde s-au testat o brățară care atestă veridicitatea testului și rezultatul negativ. Dovada rezultatului negativ al testului, în format fizic sau electronic, și actul de identitate trebuie păstrate pe toată durata evenimentului.

Pe toată durata festivalului, participanții sunt obligați să poarte mască.

Obiecte interzise

În acest an, spațiile de depozitare pentru participanți vor fi poziționate în interiorul festivalului și nu în exterior, ca la edițiile anterioare. Obiectele interzise sunt următoarele: droguri, alcool, sticle (inclusive sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice (excepție cremă de plajă), rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm x 21 cm x 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile, orice tip de obiecte care pot răni.

Este permis accesul cu medicamente însoțite de prescripție medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și în cantitatea maximă recomandată zilnic.

Experiențe pentru fani în tărâmul UNTOLD

Fanii vor fi întâmpinați în tărâmul magic UNTOLD de zeci de personaje fantastice, acrobați internaționali, animatori, dansatori, trupe de teatru și muzicanți, parade și spectacole cu foc sau leduri și multe alte surprize. În fiecare seară de festival, trupa Amaris Agni va îmblânzi focul cu coregrafii impresionante și va colora întunericul cu mișcări uimitoare de dans, puse în lumină de leduri. Trupa Barbarossa Samba Group va aduce ritmuri intense de samba, multă pasiune pentru muzică și viață, veselie și culoare. Dansatorii de la Jump In vor fi prezenți cu trupa de breakdance steampunk, parada fluturilor și numeroase alte personaje fascinante.

Harta festivalului UNTOLD 2021

Luna – The Rising este protectoarea festivalului în acest an și va fi celebrată la înălțime, atât pe scena principală UNTOLD, cât și în alte zone din festival. Acrobați pe picioroange, care poartă costume de poveste și aduc Luna mai aproape de Pământ, vor defila peste tot în tărâmul magic. Artistele fac parte din trupa Moon Ladies și vin din Italia pregătite să facă spectacol timp de 4 zile și 4 nopți la Cluj-Napoca.

La fashion corner, fanii pot găsi colecții speciale de haine, încălțăminte, bijuterii și accesorii realizate de peste 20 de designeri români. Alina Ceușan și Ioana Grama vor fi și ele prezente în zona de fashion cu propriile branduri de haine. Zona Fantasy House îi așteaptă pe toți cei care doresc coafuri speciale, tatuaje temporare și make-up de festival.

Ridicarea brățărilor de festival, începând cu 7 septembrie

Posesorii de abonamente General Access își pot ridica brățările de la corturile de Check-in din Parcul Central, de la intrarea principală dinspre Opera Maghiară, în perioada 7-8 septembrie, în intervalul orar 14:00 – 22:00. În timpul festivalului, intervalul orar pentru ridicarea brățărilor este între 14:00 și 05:00. Cei care au abonamente VIP își pot ridica brățările și de la corturile de Check-in de pe strada Arany Janos, lângă Facultatea de Chimie.

Cele peste 80.000 brățări de acces au sistemul de plată integrat și vor putea fi încărcate din cele peste 60 de puncte. Pentru a evita cozile și aglomerările, organizatorii recomandă opțiunea de Top-up online.

Recuperarea banilor de pe brățară se poate face de la oricare dintre punctele Credit Point din festival până luni, 13 septembrie, la ora 10:00. Cei care și-au alimentat brățările prin opțiunea Top-up online au posibilitatea să solicite restituirea sumelor necheltuite online. Pentru refund online, trebuie completat un formularul de retur, disponibil din contul de festival, până la data de 17 septembrie 2021. Sumele necheltuite de pe brățări pot fi donate către campania „Spitale publice din bani privați”, prin care va fi renovat Spitalul Clinic Județean de Urgență Piatra Neamț.

Sistem de plată, check-in și acces la UNTOLD 2021

Organizatorii le recomandă participanților să aleagă opțiunea de Check-in și Top-up online pentru un acces mai rapid în festival. Cei care aleg să îl facă la fața locului trebuie să achite o taxă de 25 de euro. Doar fanii înregistrați în formularul de Check-in (online sau la locație) pot să primească brățara de festival, în baza unui abonament cu un cod de bare valid și a unei cărți de identitate.

Cei care au achiziționat mai multe bilete pot efectua Check-in-ul și pentru prietenii lor. În cazul în care posesorul unui bilet dorește să îl transfere către o altă persoană, acesta trebuie să selecteze online din contul lui de Check-in opțiunea de Transfer Bilet. Apoi trebuie să completeze datele persoanei care va primi biletul (nume, prenume, email, telefon, localitate) și să se asigure că biletul generat (pdf) ajunge în posesia noului destinatar.

După realizarea cu succes a Check-in-ului online, participanții au posibilitatea să-și creeze propria Pușculită de Festival, prin selectarea serviciului de Top-up, iar suma încărcată va fi transferată pe brățară atunci când o va primi. Brățara poate fi activată apoi la orice punct de Credit Point din festival. Această modalitate de încărcare a brățărilor va fi disponibilă și în timpul festivalului, direct din aplicația UNTOLD.

Tinerii sub 18 ani trebuie să aibă la ei, pe lângă biletul de acces, și actul de identitate și documentul care atestă acordul părinților. Acesta poate fi descărcat de pe site-ul official, iar organizatorii recomandă să fie completat înainte de venirea la festival. Minorii sub 14 ani trebuie să vină însoțiți de un părinte și să dețină un bilet valid.

Abonamente UNTOLD Festival 2021

Fanii festivalului pot achiziționa abonamente pentru cele 4 zile de magie pornind de la prețul de 159 de euro plus taxe. Abonamentele VIP sunt 399 de euro plus taxe. Sunt disponibile și bilete de 1 zi, la prețul de 69 de euro plus taxe, pentru acces general și 169 euro plus taxe pentru zona VIP. Mai multe informații sunt disponibile pe untold.com.

Citeşte despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,