Acest eveniment a avut loc in data de 20 Sep 2015.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 20 septembrie 2015, de la ora 18:00, Loredana, Connect-R, Kamara, Alb Negru, Alina Eremia şi Dorian Popa vor susţine câte un concert în cadrul primului eveniment „United Artists Festival”, de la Arenele Romane din Bucureşti.

Festivalul susţine campania „Fair Internet”, al cărei scop este de a schimba legislaţia europeană, astfel încât artiştii să fie plătiţi pentru muzica vizualizată şi ascultată pe internet, şi va cuprinde mai multe concerte în perioada 20 septembrie – 11 octombrie 2015.

Seara de deschidere a festivalului United Artists va fi dedicată muzicii pop şi va cuprinde concertele Loredana, Connect-R, Kamara, Alina Eremia şi Dorian Popa, în cadrul unui show în aer liber de peste 5 ore. Prezentatorul evenimentului va fi Aurelian Temişan, iar accesul în locaţie se va face începând cu ora 17:00, concertele urmând să înceapă la ora 18:00.

Avem si un spot frumos! Ne ajutati cu un share? Nu uitati ca biletele in presale costa 25 de lei si pot fi gasite pe iabilet.ro aici www.iabilet.ro/bilete-loredana-connect-r-alina-eremia-si-dorian-canta-in-prima-zi-de-united-artists-festival-23346/ si in retelele iaBilet si Eventim

Posted by BestMusic.ro on Thursday, September 10, 2015

„Fair Internet” este o campanie iniţiată de organizaţiile artiştilor din Europa pentru a încuraja un internet echitabil, în care artiştii să fie plătiţi pentru vizualizările şi ascultările on-line ale muzicii lor. În România, campania se bucură de suportul a două entităţi importante din industria muzicii: Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR) şi Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi (CREDIDAM).

Cele două organizaţii vor oferi pasionaţilor de muzică live, în perioada 20 septembrie – 11 octombrie 2015, o serie de concerte sub numele „United Artists Festival”. Pe lângă muzica live, cei ce vor veni la festival vor avea ocazia să semneze petiţia pentru un „internet echitabil”, de pe pagina www.fair-internet.eu, pe calculatoarele amplasate în spatele scenei, precum şi să sărbătorească cei 20 de ani de activitate UCIMR şi CREDIDAM.

Bilete United Artists Festival – 20 septembrie 2015

Biletele pentru prima seară a evenimentului „United Artists Festival”, ce va avea loc pe 20 septembrie 2015 la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţonate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţie.

Categorie Preţ
Primele 200 de bilete 25 lei cumpără bilete
Preţ normal 30 lei cumpără bilete
La intrare 35 lei cumpără bilete

United Artist Festival este un proiect al UCIMR, în parteneriat cu CREDIDAM.