Acest eveniment a avut loc in data de 16 Nov 2012.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 16 noiembrie 2012, de la ora 19:00, în Ageless Club din Bucureşti va avea loc Underground Metal Resistance. Trupele care vor urca pe scenă sunt: Akral Necrosis, Kistvaen, Apa Sîmbetii, SpineCrusher.

Activitatea trupei datează din anul 2006, timp în care Akral Necrosis şi-au obişnuit fanii cu reprezentaţii live agresive ca sound şi ca show. Akral Necrosis a promis ca va oferi detalii în cadrul evenimentului despre un nou material.

Trecută recent printr-o schimbare de componenţă, trupa Kistvaen deţine monopolul în scena din România când vine vorba de black metal depresiv. Cei 3 ani de activitate ai black-erilor au oferit publicului numeroase reprezentaţii live, cât şi un album  foarte bine primit de public şi de presa de profil.

Una dintre tinerele speranţe ale undergroundului românesc revine în lumina reflectoarelor cu o abordare unică şi experimentală de blackend death metal influenţat de Djent şi Jazz. Apa Sîmbetii înseamnă uitare, întuneric şi moarte, iar apoi regăsire şi autocunoaştere.

SpineCrusher este grupul vocal instrumental de Hellthrash bucureştean, reanimându-l pe Bony din mormântul fostei trupe Snapjaw.

Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei.