Primul concert din România al trupei Red Hot Chili Peppers va aduce pe Arena Naţională zeci de mii de fani ai trupei americane, majoritatea grăbindu-se să îşi achiziţioneze din timp bilete. Cu câteva săptămâni înaintea evenimentului organizatorii au anunţat că mai sunt disponibile doar 2000 de tichete pentru concertul ce va avea loc în Bucureşti pe 31 august 2012.

Află mai multe despre concertul Red Hot Chili Peppers!

Concertul Red Hot Chili Peppers la Bucureşti a fost anuţat în luna decembrie a anului trecut, la scurt timp organizatorii au anunţat un record de vânzări, categoria Golden Circle fiind aproape epuizată. Deşi pe parcurs biletele de la Golden Circle şi Gazon au fost suplimentate, acestea s-au epuizat rapid. În acest moment mai sunt disponibile aproximativ 2000 de bilete la diverse categorii.

Biletele pe gazon au avut cea mai mare căutare, desigur, însă după ultima suplimentare fanii trupei s-au reorientat către tribune, în special către locurile situate mai aproape de scena. Cu mai puţin de patru săptămani până la eveniment, se simte o creştere a ritmului de vânzare, în prezent rămânând doar aproximativ 2000 de bilete disponibile, împărţite pe mai multe categorii”, declară Laura Coroianu, CEO Emagic.

Întrucât numărul locurilor pe Arena Naţională este limitat, aceasta este ultima şansă pentru cei care nu şi-au achiziţionat încă bilete să participe la concertul rockerilor din Statele Unite. Biletele rămase disponibile pot fi achiziţionate din reţeaua Myticket şi online de pe www.myticket.ro la preţuri începând cu 155 lei.