Abonamentele de 4 zile pentru prima ediţie UNTOLD Festival, ce va avea loc în perioada 30 iulie – 2 august 2015 la Cluj-Napoca, se apropie de pragul stabilit de 35.000, cu două luni înainte de eveniment. Ultimele 5.000 de abonamente pre-sale, la preţul de 259 de lei, plus taxe, mai pot fi achiziţionate până la 21 mai 2015. După această dată abonamentele vor costa 369 lei, plus taxe.

Avicii, Armin van Bureen, David Guetta şi Dimitri Vegas & Like Mike, patru dintre cei mai îndrăgiţi artişti electro-dance-music, urcă pe aceeaşi scenă pentru prima dată în România, în perioada 30 iulie – 2 august 2015. Alături de ei, vor mai urca pe scenele festivalului din Cluj-Napoca peste 150 de artişti internaţionali şi naţionali dintre care ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

„Dorim să oferim posibilitatea unui număr cât mai mare de persoane să se bucure de experienţa UNTOLD şi, de aceea, peste pragul de 35.000 vom oferi  fanilor care doresc să-şi vadă artiştii preferaţi posibilitatea să achiziţioneze ulterior bilete de o zi”, spune Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

Camping oficial UNTOLD Festival

Campingul oficial UNTOLD oferă posibilităţi de cazare pentru 25.000 de persoane în cele 4 zile de festival. Situată în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, în Livada Palocsay, zona de camping va avea o suprafaţă totală de 95.000 de metri pătraţi, fiind disponibilă atât pentru amplasare de corturi, cât şi pentru rulote. Biletul de acces în camping, valabil pentru cele 4 zile de festival este de 49 de lei + taxe de persoană în reţeaua Eventim.ro atât pentru cazare în cort, cât şi pentru rulotă.

Transportul între zona de camping şi centrul oraşului va fi deservit de linii speciale dedicate festivalierilor, iar timpul de deplasare între zone va fi de maximum 20 de minute.

Abonamente UNTOLD Festival 2015

Abonamentele pentru UNTOLD Festival, ce va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 30 iulie – 2 august 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro. Perioada de pre-sale a fost extinsă, astfel preţul special de 259 de lei (plus taxe) va fi păstrat până pe 21 mai 2015, în limita a 5.000 abonamente. Abonamentele asigură accesul în toate cele patru zile de festival.

Categorie Preţ
Abonament pre-sale 4 zile  277.13 lei  cumpără abonament
Abonament VIP 480.43 lei  cumpără abonament
Camping – 1 persoană / 4 zile 52.43 lei cumpără
Caravan (rulotă) – 1 persoană / 4 zile 52.43 lei cumpără 

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.