Doar 5.000 de abonamente mai sunt disponibile pentru festivalul UNTOLD 2017, ce are loc între 3 şi 6 august, la Cluj-Napoca. Peste 320.000 de mii de participanţi sunt aşteptaţi în cele patru zile de festival, anunţă organizatorii evenimentului.

Ultimele abonamente disponibile la festival mai pot fi achiziţionate doar până duminică, 16 iulie, la preţul de 450 lei, plus taxe, urmând ca de luni, 17 iulie, preţul unui abonament să ajungă la 550 lei, plus taxe. De asemenea, mai sunt disponibile bilete de o zi la preţul de 225 lei, plus taxe, şi abonamentele VIP la preţul de 1100 lei, plus taxe.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro.

Ultimele 5000 de abonamente disponibile la festivalul UNTOLD 2017

Cei mai buni DJ: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki, Marshmello, dar şi cele mai bune voci live ale momentului: Ellie Goulding, Hurts, Jasmine Thompson, Tinie Tempah, MØ, şi mulţi alţii vor urca pe scena principală UNTOLD 2017.

Cel de-al treilea capitol UNTOLD prezintă o nouă poveste – REAL LIFE FANTASY – în care îşi fac apariţia noi personaje magice. Scena principală va fi acaparată de personajul principal, Dragonul, iar mainstage-ul se va transforma în DRAGON’S NEST. Celelalte scene au propriile fire narative: Galaxy, Alchemy, Elements, Daydreaming, Forest, Summerhouse, Origin, toate ascund câte o lume unică şi toate au un mesaj unic de împărtăşit. De la druizi la prinţese şi la zâne, la alchimişti şi vrăjitori, cu toţii au un loc şi un rol deosebit în lumea lor, indiferent de specie, talie, culoare sau obiceiuri.

Povestea UNTOLD 2017

În 2017, Magicianul aduce în lumea noastră un simbol-protector, Dragonul, care a mai fost pe Pământ cu foarte mult timp în urmă, când oamenii mai credeau în magie. Povestea din acest an ne traspune într-o călătorie cu mii de ani în urmă, când destinul oamenilor era supus bătăliilor legendare. Balanţa dintre bine şi rău era prea mult înclinată în partea răului, iar o forţă întunecată pusese stăpânire peste întreg pământul.

Mii de cavaleri au încercat, fără sorţi de izbândă, să restabilească echilibrul, însă nici un om nu a avut puterea să înfrunte răul. Protector al oamenilor, cu puterile sale nemărginite, Magicianul îl cheamă într-o noapte de august, în mijlocul luminisşului din pădurea Hoia-Baciu, din inima Transilvaniei, pe Dragonul protector. Acesta, înzestrat cu ştiinţa tuturor lucrurilor văzute şi nevăzute din Univers este singurul care cunoaşte numele reale ale tuturor lucrurilor.

Dragonul răspunde chemării Magicianului şi dăruieşte 4 pietre cu puteri extraordinare, esenţe ale Iubirii, Speranţei, Curajului şi Încrederii, celor mai curajoşi dintre cavaleri. Prin puterea lor magică, cavalerii descătuşează forţele Binelui de pe tot Pământul şi înving Răul. Odată cu triumful Binelui se naşte Ordinul Cavalerilor Dragonului.

Pentru a proteja secretul pietrelor, urmaşii cavalerilor le ascund într-un cufăr, iar urma acestuia se pierde în istorie şi lumea uită cu totul această poveste. De atunci, mii de ani au trecut iar acum este momentul ca, în cele 4 nopţi magice de august, zeci de mii de tineri să redescopere puterea pietrelor Dragonului.