Organizatorii Metalhead Meeting 2013, ce va avea loc pe data de 21 septembrie 2013 la Arenele Romane, au anunţat că au mai rămas doar 7 zile în care se mai pot achiziţiona bilete la preţ redus, respectiv 80 de lei sau 120 de lei. Începând cu data de 5 septembrie 2013, biletele vor putea fi cumpărate la 95 de lei, respectiv 145 de lei.

Biletele sunt împărţite în trei categorii, astfel: bilete Zona A (în faţa scenei), bilete Zona B şi bilete Meet & Geet. Acestea din urmă sunt în număr extrem de limitat (20 de bucăţi), au preţul de 200 de lei şi pe lângă posibilitatea de a cunoaşte trupele, aceastea oferă şi locuri preferenţiale, în faţa scenei. Tichete se pot achiziţiona exclusiv de pe www.iabilet.ro.

Pentru cei care au cumpărat deja bilete în Zona A, organizatorii oferă cinci bilete Meet & Geet prin tragere la sorţi.

Prima ediţie a Metalhead Meeting se anunţă a fi unul dintre cele mai intense evenimente de metal ale toamnei, festivalul având ca invitaţi trupe de renume precum Hypocrisy, HateSphere, Lake of Tears, Bucovina, Taine şi L.O.S.T.

Bilete Metalhead Meeting 2013

Biletele pentru Metalhead Meeting 2013 sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ presale* La intrare
Zona B 80 lei 95 lei cumpără bilete
Zona A (în faţa scenei – 500 de bilete) 120 lei 145 lei cumpără bilete
Zona A + Meet & Geet (20 de bilete) 200 lei -  cumpără bilete

*până pe 5 septembrie 2013

Un eveniment produs şi organizat de METALHEAD şi Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.