Acest eveniment a avut loc in data de 22 Nov 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 22 noiembrie 2014, de la ora 22:00, arena dnb prezintă UKF party cu BAR9, Reso & TREi la Arenele Romane din Bucureşti. Alături de ei îi vom vedea pe Inflex şi Plus cu VLC şi Diaan la visuals.

BAR9 (Ollie şi Martin) au luat cu asalt scena în 2008, atrăgând atenţia cu piese ca „Midnight” şi „Untitled Symphony”. Stilul lor cizelat şi inconfundabil de producţie a devenit foarte cautat, rezultând remixuri ale unor artişti ca Example, Nero, Foreign Beggars sau Noisia.

În 2013 au intrat în familia prestigiosului label Never Say Die şi au lansat „198” în colaborare cu UKF. A urmat colecţia de calibru înalt „The Lost Dubs”, în care au lansat în cele din urmă cele mai populare piese ale lor, printre care şi „Piano Tune VIP”. Au mers mai departe cu EP-ul „Brave New World” ce conţinea exclusiv track-uri noi, printre care şi colaborarea cu Datsik.

Reso este un artist spectaculos care a ieşit în evidenţă cu piesa drumstep „Slap Chop” şi, cel mai recent, „Kamina”, inclusă pe compilaţia „We are 18”. De şapte ani încoace, Reso îmbină tehnici avansate de creaţie cu abilitatea de a compune piese intoxicant de dansante. Albumul de debut „Tangram”, lansat în 2012, a fost numit „Albumul lunii” de către Mixmag şi a fost lăudat de autorităţile muzicale XLR8R, The Guardian, FACT, Resident Advisor, NME, cât şi de artişti emblematici ca Liam Howlett, Skrillex, Skream şi Benga.

A lucrat cu Burial şi Jamie Woon, a colaborat cu Rusko şi a remixat artişti ca Wiley, Carl Cox, DJ Kentaro, Om Unit, KOAN Sound, Drop The Lime şi Buraka Som Sistema. Piesele sale au apărut în mixuri pentru BBC Radio1 şi 1 Extra, XFM, Solid Steel, Red Bull, NME. În prezent lucrează la un album nou.

Neo-zeelandezul Trei este unul dintre producătorii şi DJ-ii de bază care provin din continentul îndepărtat. Tehnica fără de cusur, seturile pline de energie şi piesele extraordinare l-au transformat într-una dintre cele mai respectate figuri din lumea muzicii electronice underground. Cu numeroase release-uri la case de discuri celebre şi susţinerea constantă a unor vizionari muzicali ca Andy C, Concord Dawn, Klute, Friction, Futurebound, Crissy Criss, Metrik, Goldie şi Black Sun Empire, prezenţa sa a fost imposibil de trecut cu vederea în ultimii ani.

În 2013 a lansat cel de-al doilea album, un succes răsunător care conţine colaborari cu The Upbeats, Thomas Oliver şi MC Tali. Continuând succesul primului album, „Innuendo” (2009) „Satellites” l-a propagat pe Trei şi mai departe. Anul 2014 stă sub semnul remixurilor lansate pentru Shapeshifter, Digital, Lethal Bizzle, Cause 4 Concern & Downlink, cât şi al primului său titlu de „Number 1” în topul Beatport pentru piesa „Seeds”.

Biletele pentru UKF party cu BAR9, Reso & TREi, de la Arenele Romane din Bucureşti, se găsesc în avans la preţul de 25 lei, la magazinul Boarder’s din Bucureşti, iar la poartă, în seara petrecerii vor fi 35 lei.