Acest eveniment a avut loc in data de 20 Jul 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 20 iulie 2013, începând cu ora 22:00, Arenele Romane din Bucureşti sunt gazda unui nou eveniment inedit UKF & arena dnb Summer Reunion 2013 cu DJ Marky, Breakage şi sp:MC. Suportul local va fi oferit de Mighty Boogie, LMK şi Bia. Visuals: Vedem & VLC.

DJ Marky este unul din cei mai mari DJ de pe planetă, cu o activitate muzicală care se întinde de-a lungul a două decade şi care a început când el avea doar 15 ani. La începutul anilor ’90 era deja un adevărat fenomen în arta mixajului, afirmându-se ca pionierul curentului jungle/drum and bass care a depăşit chiar şi granitele continentului natal.

Albumul său „The Brazilian Job” este fundamental pentru scena drum and bass. A atins un număr record de vânzări, şi în acelaşi timp a avut o influenţă colosală asupra întregii scene, fiind citat ca reper de către mulţi dintre DJ-ii care se afirmă în prezent.

La UKF x Arena dnb Summer Reunion, Marky vine insoţit de sp:MC, o voce care a reuşit să se plaseze în rândul celor mai inovative şi mai căutate din scenă.

Breakage, pe numele său real James Boyle, este genul de muzician care nu poate fi încadrat într-un anumit gen muzical. Toată cariera sa reprezintă un slalom între diversele genuri predilecte lui, de la drum and bass la dubstep, trecând prin house, disco, techno şi multe altele într-un timp record. După lansarea albumului de debut „This Too Shall Pass”, care i-a adus laudele aferente, a devenit parte din label-ul Digital Soundboy al lui Shy FX, cu care continuă să uimească.

Anul 2012 pentru Breakage a purtat însemnul remixurilor lui Benga, Loadstar şi Ellie Goulding, plus lansarea mult-aşteptatului EP „The Promise”, în timp ce 2013 promite multe alte single-uri hot, printre care remixuri pentru „Foxes” şi „Hurts”.

Bilete UKF & arena dnb Summer Reunion 2013

Brăţările care permit accesul la eveniment se pot achiziţiona în avans la preţul de 20 de lei de la magazinul Boarder’s din Bucureşti, iar în seara petrecerii vor fi la preţul de 30 lei.