Udo Dirkschneider şi Evergrey sunt primele confirmări pentru ediţia 2017 a festivalului concurs Posada Rock, ce se desfăşoară în perioada 1-3 septembrie, pe stadionul municipal din Câmpulung Muscel. 

Udo Dirkschneider urcă pe scena Posada Rock pentru a susţine un concert care face parte din turneul „Farewell to Accept”, iar setlist-ul este alcătuit în întregime din piese Accept.

„Încă sunt cuprins de emoţii şi mă simt foarte bine cântând aceste melodii, live. Sunt parte din trecutul meu, şi în cele din urmă, parte din vocea mea. Dar vine un moment în viaţă când trebuie să închizi un capitol”, a declarat Udo.

Cu această ocazie, veteranul rock-ului german scrie finalul unui important capitol din istoria muzicii. Hiturile care l-au consacrat, în anii ’80, alături de Accept: „Metal Heart”, „Princess of the Dawn” şi „Balls to the Walls” sunt doar câteva dintre piesele care se vor auzi la Posada Rock.

Artistul de origine germană a cunoscut rapid faima, ca vocalist al trupei de heavy metal Accept. După părăsirea trupei în 1987, artistul şi-a format propria trupă: U.D.O., cu care a cunoscut, de asemnea, succesul comercial. Vocea puternică, timbrul inconfundabil şi prezenţa scenică impunătoare sunt doar câteva dintre atuurile marca Udo.

Trupa de metal progresiv Evergrey a fost înfiinţată în 1995, în Suedia. Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a peste 20 de ani, cu prezenţe la cele mai importante festivaluri de gen, cu 1o albume de studio la activ, Evergrey face parte din prima ligă a metalului european.

Un amestec bine dozat de dark, melodic şi progresiv metal reprezintă semnătura sonoră inconfundabilă a uneia dintre cele mai apreciate trupe suedeze ale momentului.

Bilete şi abonamente Posada Rock 2017

Biletele şi abonamentele pentru festivalul-concurs Posada Rock 2017, ce are loc în perioada 1-2 septembrie, pot fi achiziţionate online, direct de pe site-ul festivalului www.posadarock.com sau de pe www.iabilet.ro, la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie.

Categorie Presale 1 Presale 2 La intrare
Abonament 50 lei 70 lei 100 lei
Bilet de o zi 20 lei 30 lei 40 lei

Presale 1: până pe 15 iulie 2017
Presale 2: 15 iulie – 31 august 2017

Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei de desfăşurare a festivalului. Camparea va fi gratuită pentru deţinătorii de bilet şi/sau abonament.

Organizatorii anunţă faptul că Posada Rock îşi menţine statutul de festival concurs şi, totodată, rampă de lansare pentru trupele tinere aflate la început de drum.

Festivalul Posada Rock 2017 este organizat de Asociaţia Rock Culture, în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung Muscel şi este proiect prioritar al Ministerului Culturii.