twestival

„Tweet, meet, give” acesta este sloganul Twestival la nivel international. Vineri seara utilizatorii de Twitter din Bucuresti s-au intalnit in Club White pentru a sprijini o cauza nobila.

La nivel local cauza aleasa a fost „Pasi catre viata”, proiect care are ca scop strangerea a 20.000 EURO pentru sectia de Oncologie Pediatrie a spitalului Marie Curie. Suma este necesara pentru realizarea unei camere post operatorii sterile, cu aer filtrat, pentru a putea astfel scadea riscurile unor noi infectii aparute la copii abia iesiti din operatie.

Organizatorii evenimentului (un grup restrans de voluntari in frunte cu Monica Munteanu) au reusit sa adune o parte din utilizatorii de Twitter aflati in Bucuresti in seara evenimentului. Sponsorii Twestival au venit cu premiile, berea si sucul.

Toate acestea au fost ingredientele perfecte pentu ca twitteristii sa poata socializare in offline. Lucru care s-a si intamplat. Astfel pana aproape de ora 1:00 dimineata au ras, au dansat si cei mai curajosi au cantat la karaoke.

Per total un eveniment reusit. Felicitari organizatorilor si mii de multumiri atat sponsorilor cat si participantilor. Succes in continuare campaniei „Pasi catre viata” pentru strangerea celor 20.000 de EURO.

Alte pareri si poze: Adrian Ciubotaru, LianaEros NicolauMihai VoiculescueCostin si Adrian Zanfir.