Acest eveniment a avut loc in data de 25 Feb 2012.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din , , .

În perioada 23-25 februarie 2012, două dintre cele mai importante trupe ale scenei subterane din Serbia, The Stone şi Infest, vor susţine un mini-turneu în trei oraşe din România: Timişoara, Bucureşti şi Constanţa.

Turneul The Stone/Infest are loc la iniţiativa Axa Valaha Productions şi va cuprinde şi concerte ale trupelor locale. Primele confirmări includ nume ca Apa Sâmbetii, Katharos XIII şi Spinecrusher.

The Stone este una dintre cele mai reprezentative trupe ale scenei subtarane de black metal din Serbia. Trupa are o activitate de peste 15 ani şi este una dintre cele mai active trupe balcanice, alături de formaţii ca Negura Bunget sau Inquisition. Membrii trupei au susţinut sute de concerte în Europa. The Stone au concertat pentru prima dată în România în 2003, la Timişoara, alături de norvegienii de la Ancient.

http://www.youtube.com/watch?v=vDQImlnoA10&hd=1

Infest este o trupă din Belgrad, cu o activitate de zece ani pe scena subterană. Trupa a concertat sporadic prin Europa, în cadrul diverselor turnee şi festivaluri europene. Concertele din România pe care le va susţine alături de The Stone vor fi o premieră pentru membrii trupei.

Program turneu The Stone/Infest în România

Timişoara – 23 februarie 2012
Club Daos

Bucureşti – 24 februarie 2012
Club Fabrica

Constanţa – 25 februarie 2012
Club MetalCave

Bilete The Stone/Infest

Preţul unui bilet de acces este de 15 lei pentru concertele susţinute la Timişoara şi Constanţa. La Bucureşti, primele 50 de bilete vor costa 15 lei, urmând ca restul biletelor să fie achiziţionate la preţul de 20 lei.