Acest eveniment a avut loc in data de 10 May 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la , , din , , .

Love Affair” cel mai recent album ar trupei Holograf va fi promovat printr-un turneu naţional ce va începe pe 7 mai 2012 la Oradea. Turneul se va întinde pe mai multe luni, însă până în acest moment au fost confirmate doar concertele din Oradea, Baia Mare şi Dej.

Vezi cum a fost la concertul de lansare Holograf – „Love Affair”!

Albumul „Love Affair” a fost lansat pe 24 februarie în cadrul unui concert ce a avut loc la Sala Polivalentă din Bucureşti în faţa a mii de fani. Primul single extras de pe album, „Nu mai e timp„, cântat în duet cu soprana Angela Gheorghiu, a înregistrat un mare success printre ascultătorii români. Aceasta le-a fost alături membrilor trupei pe scena Sălii Polivalente la concertul de lansare, Dan Bittman prezentând-o pe marea artistă ca „Vocea României în lume” în faţa fanilor ce au aplaudat-o neîncetat.

Turneu naţional Holograf porneşte la scurt timp după lansarea celui de-al doilea single: „Cât de departe„, piesă pentru care membrii trupei au filmat şi un clip ce va fi gata în scurt timp. Personajele principale ale clipului sunt întruchipate de opt dintre membrii trupei LaLa Band, clipul fiind produs de MediaPro Magic.

Program turneu Holograf

Oradea
7 mai 2012 – ora 19:00
Casa de Cultură a Sindicatelor
Preţ bilet: 70 lei

Baia Mare
9 mai 2012 – ora 19:00
Casa de Cultură a Sindicatelor
Preţ bilet: 70 lei

Dej
10 mai 2012 – ora 19:00
Sala Sporturilor
Preţ bilet: 40 lei

Biletele pentru aceste evenimente sunt disponibile online pe www.bilete.ro şi la casele de bilete ale sălilor de spectacole.

În scurt timp vor fi disponibile mai multe detalii despre locurile de desfăşurare ale celorlalte concerte din turneul naţional Holograf.

Foto: Vlad Ionuţ Pîrîu