În perioada 23 februarie – 15 martie 2015, Loredana va pleca în turneul naţional Reveria. Este al treilea turneu consecutiv pe care Loredana îl susţine, după turnele „Dragostea” (2013) şi „Magic” (2014). Turneul va include concerte în 14 oraşe din ţară, dar şi un concert la Chişinău.

După ce în toamnă a uimit publicul, pentru al treilea an consecutiv, cu o producţie orginală şi complexă, Loredana va duce Reveria acasă la toţi fanii care nu au ajuns la Sala Palatului. Românii vor avea parte de un show de talie internaţională, o producţie unică în România. Loredana, bandul Agurida, dansatorii şi invitaţii surpriză îi vor purta pe cei prezenţi într-o lume mirifică.

Pornim din nou în turneu!!! Al treilea turneu consecutiv pentru toţi fanii mei din ţară! Reveria va călători prin toată România şi la Chişinau, începând cu 23 februarie, pănă pe 15 martie! Voi fi alături de banda mea Agurida, de dansatori şi invitaţi speciali în cea mai tare producţie artistică a anului – Reveria!!! Un spectacol unic şi irepetabil! De abia aştept să ne întâlnim! Voi veni la voi acasă, aşa că rezervaţi-vă locul din timp! Pe curând! Dragoste”, le-a trasnmis Loredana fanilor sai.

Program turneu Loredana – „Reveria” 2015

Oraş Locaţie Dată Bilete
Piteşti Casa de Cultură a Sindicatelor 23 februarie cumpără bilete
Craiova Teatrul National „Marin Sorescu" 24 februarie  cumpără bilete
Deva Centrul Cultural „Drăgan Muntean" 25 februarie  cumpără bilete
Timişoara Filarmonica „Banatul" 26 februarie  cumpără bilete
Arad Teatrul Clasic „Ioan Slavici" 28 februarie  cumpără bilete
Cluj-Napoca Casa de Cultură a Studenţilor 1 martie  cumpără bilete
Suceava Casa de Cultură a Sindicatelor 2 martie  cumpără bilete
Botoşani Casa de Cultură a Sindicatelor 3 martie  cumpără bilete
Bacău Teatrul de Vară „Radu Beligan" 5 martie  cumpără bilete
Iaşi Casa de Cultură a Studenţilor 6 martie  cumpără bilete
Braşov Teatrul „Sica Alexandrescu" 10 martie  cumpără bilete
Ploieşti Casa de Cultură a Sindicatelor 11 martie  cumpără bilete
Constanţa Casa de Cultură a Sindicatelor 13 martie  cumpără bilete
Galaţi Casa de Cultură a Sindicatelor 14 martie  cumpără bilete

„Cu Reveria vreau sa va dăruiesc emoţii intense, să trăim împreuna un vis pe care să nu-l uitam niciodată! Vă aştept ca şi când… numai visul nostru ar mai fi pe pământ! Dragoste, Lori”.

Bilete turneu Loredana – „Reveria” 2015

Biletele pentru concertele din cadrul turneului „Reveria” se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la preţuri cuprinse între 100 şi 150 lei în funcţie de localitate. Concertele sunt programate să înceapă la ora 19:30.