Acest eveniment a avut loc in data de 15 Jan 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 15 ianuarie 2016, de la ora 22:00, Alltimeclubbing prezintă Tube & Berger, Deborah De Luca, Luca M şi Olivian Nour în cortul întălzit de la Arenele Romane din Bucureşti.

Tube and Berger sunt nemţii care au avut cel mai mare public în Bucureşti, de două ori la rând. Prima dată la The Biggest Rooftop Party in Town, unde peste 4200 de petrecăreţi au venit să-i asculte şi a doua oară la private party-ul NeWorld ce a avut loc la Uzina Filaret, unde la fel, peste 3500 de party people au fost acolo dansând pe celebra lor piesă „Imprint of Pleasure”.

Muzică bună, techno-ul de calitate se îmbină perfect cu frumuseţea, iar Deborah de Luca le are pe toate. Senzaţia internetului, după cum au numit-o cei de la Egg London, are un public foarte mare în Bucureşti şi de altfel în toată ţara. S-a ridicat rapid prin producţiile sale, muzica pe care o pune şi felul în care arată.

Luca M, membrul AlongSide Artists care împreună cu Just2, au cea mai de success piesă a anului 2015, „The Power”, vine să ne zguduie creierii cu tech house-ul său de calitate. Olivian Nour la rândul său membru AlongSide Artists, vine cu forţe noi, după gig-ul maraton de revelion, unde a pus muzică mai bine de 10 ore.

Biletele în avans, în număr limitat, pot fi achiziţionate la preţul de 30 lei, apoi la preţul de 40 lei, online de pe www.bilete.ro. În seara evenimentului biletele vor costa 40 lei înainte de ora 00:00 şi 50 lei după această oră.

Ieşirea din locaţie nu este permisă până la ora 00:00, în caz contrar trebuie plătit din nou contravaloarea biletului de intrare. Cu biletele achiziţonate în avans se intra pe tot parcursul serii.

Informaţii: Elly – 0745 044 515
Rezervări mese: Amalia – 0735 315 034

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.