Odată cu lansarea noii sticle în ediţie limitată – Ballantine’s Bucharest, celebra marcă de whisky scoţian a organizat un concurs, în cadrul proiectului „True Music”, dedicat tuturor bucureştenilor, oferind ca premiu o invitaţie dublă la concertul Golan de pe 25 noiembrie 2017.

Ballantine’s transpune spiritul autentic al oraşului Bucureşti în muzică, prin lansarea unui nou produs şi asocierea acesteia cu spectacolul trupei Golan. Astfe, a fost organizat un concurs, unde iubitorii de whisky au putut alege sunetele Bucureştiului pe care le vor mixate într-un sound dedicat. Fanii s-au înscris la concurs de pe pagina oficială de Facebook, alegându-şi artistul român care reprezintă pentru el „True Music” şi au putt câştiga o invitaţie dublă la concertul Golan.

Noua sticlă în ediţie limitată Ballantine’s Bucharest, cu acelaşi blend autentic Ballantine’s Finest, explorează oraşul și sunetele lui „True Music” prin elementele simbol de pe noul ambalaj. Ballantine’s colaborează pentru această lansare cu trupa Golan, datorită traseului lor muzical lipsit de compromisuri şi pentru pasiunea şi respectul lor față de muzică. „Dacă am fi ascultat de alţii, nu am mai fi avut sound-ul nostru”, a declarat trupa Golan.

„Ne-am dorit să oferim consumatorilor din România o experienţă cât mai aproape de ei, prin care să surprindem elementele îndrăgite ale oraşului Bucureşti. Sticla în ediţie limitată Ballantine’s Bucharest susţine autenticitatea şi spiritul liber, promovate local, prin colaborarea cu Golan sub conceptul True Music. Încurajăm consumatorii să caute sunetul locului care îi motivează să fie autentici.” – susține Cătălin Bayer, Brand Manager Ballantine’s, Pernod Ricard România.

Platforma True Music, în cadrul căreia este organizat şi acest eveniment de lansare, a fost creată de Ballantine’s, în parteneriat cu Boiler Room, la nivel global, pentru a veni în sprijinul artiștilor care promovează muzica născută din pasiune, fără să cadă pradă compromisurilor dictate de scena muzicală mainstream.

Citeşte despre: , ,