La cinci ani de la primul concert în România, trupa Deftones revine pe 13 august 2011 în Capitală pentru a concerta în cadrul Alternative Summer Day. Concertul trupei originare din Sacramento, California va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti şi este organizat de Alternative Music Experience.

Trupa formată în 1989 şi-a câştigat destul de rapid locul pe scena muzicală internaţională. Membrii ai trupei concertând de-a lungul timpului pe aceeaşi scenă cu Cypress Hill, P.O.D., Korn sau Quicksand.

Cele şase albume ale trupei Deftones s-au vândut în peste cinci milioane de exemplare, aducând trupei două discuri de platină şi două discuri de aur. În 2001 trupa a fost recompensată cu un premiu Grammy la categoria „Best Metal Performance” pentru „Elite„.

Bilete Deftones

Preţul unui bilet pentru concertul Deftones este de 70 de lei (preţ promoţional,valabil până pe 31 mai 2011). Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online pe Eventim.ro

Cumpara bilet

În perioada următoare vor fi anunţate şi trupele care vor deschide concertul de pe 13 august 2011 de la Bucureşti al trupei Deftones.

UPDATE: În deschidere vor concerta trupele locale White Walls şi Implant pentru Refuz.

Foto: www.thingswelistento.wordpress.com