Trooper prezintă „Stelele rockului românesc” pe 26 aprilie 2014, la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul va renuni pe aceeaşi scenă artişti care au scris în decursul timpului pagini din istoria rock-ului românesc.

Recitalul Trooper se va îmbina cu recitaluri ale unor artişti precum: Cristi Minculescu & Nuţu Olteanu (ex Iris), Paul Ciuci & Adrian Tinca (Compact) şi Eugen Mihăescu & Gabi Nicolau „Guriţă” (Krypton). Pe 26 aprile veţi călători în timp cu „Trenul Fără Naş”, o veţi reîntâlni pe „Fata Din Vis”, veţi rupe „Lanţurile” şi veţi fi „Tari ca munţii”.

Coiotu, solistul formaţiei Trooper, oferă informaţii despre eveniment: „Avem de mulţi ani în plan realizarea unui astfel de eveniment. Am vrea să îl permanentizăm şi anual să putem aduce în faţa oamenilor «eroi» ai scenei rock din România. Trooper este o formaţie care nu a uitat de unde a început. Nu a uitat nici de unde îşi trage rădăcinile. Suntem fericiţi şi mândri pentru că putem, după atâţia ani, să împărţim scena cu unii dintre cei mai importanţi muzicieni din această ţară.”

Balaurul, chitaristul Trooper, vine cu completări: „Vă invităm la o incursiune live în istoria scenei rock! Dacă aţi crescut, asemenea nouă, cu aceste refrene, sperăm să vă bucuraţi să le regăsiţi în lumina reflectoarelor. Iar dacă le ştiţi doar din auzite, trebuie să fiţi prezenţi pentru a trăi pe viu frenezia inconfundabilă pe care aceste refrene o creează!”

Bilete Trooper – „Stelele rockului românesc”

Biletele pentru concertul Trooper de la Arenele Romane din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ Observaţii
Categoria I 100 lei meet & greet cu Trooper; Cristi Minculescu; Nuţu Olteanu cumpără bilete
Categoria II 50 lei acces general cumpără bilete