Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Tribute Freddie Mercury

Joi, 26 noiembrie 2009, ora 21:00, in Hard Rock Cafe din Bucuresti are loc concertul Tribute to remember: Freddie Mercury.

Sunt la moda tributurile, dar oare de ce nu s-au mai indreptat spre Freddie Mercury si spre Queen – ne-am intrebat initial. Raspunsul a venit usor: pentru ca sunt putini cei care pot canta din repertoriul trupei de legenda. Noi i-am gasit. Sunt foarte diferiti, dar credem ca asta va da savoare serii.

Mandinga – trupa de latino, care a demonstrat ca orice nisa e prea ingusta pentru o astfel de trupa, originalul Dan Helciug cu Spitalul de Urgenta si invitati speciali pe masura – Corul Acapella, formatia Cortez care face din orice cover o bijuterie noua, Trooper – care transmite sentimente cu rock greu, Julie – tanara, dar obligatoriu de descoperit.

Repertoriul serii este atat de bine ales, incat fanii Queen si admiratorii lui Mercury vor simti flacari in inimi de bucurie. Avertismentul nostru se adreseaza celor care vor si vedea flacarile: nu halucinati, sunt reale. Vine trupa Crispus– The Art of Fire cu un intreg arsenal pirotehnic. Pe Freddie Mercury, impreuna cu Queen, il veti vedea proiectat pe multele ecrane din Hard Rock Cafe.

Toate fondurile stranse, din vanzarea biletelor, din generozitatea dumneavoastra, se vor indrepta spre 5 tineri (unii copii) diagnosticati ca fiind seropozitivi.

Pretul unui bilet este de 30 lei.

Hard Rock Cafe: Kiseleff 32, Bucuresti.
Rezervari: 021 206 6261.