Toto Cutugno, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti italieni, revine în România şi va susţine concertul „Best Of”, pe 13 martie 2016, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. În cadrul concertului, spectatorii vor asculta unele dintre cele mai frumoase melodii ale artistului, printre care „L’Italiano”, „Serenata”, „Insieme: 1992” şi „Figli”.

De-a lungul timpului, Toto Cutugno a interpretat mai multe piese dedicate doamnelor şi domnişoarelor, un exemplu fiind „Stasera Parliamo Di Donne”, şi a declarat, în repetate rânduri, că femeia este simbolul sensibilităţii.

„Eu iubesc şi admir femeile din tot sufletul, nu pentru că sunt bărbat, dar pentru acele caracteristici – inteligenţa ascuţită, curajul, altruismul – pe care noi, bărbaţii, nu le avem. În ziua de azi, e foarte greu să cucereşti o femeie, pentru că, de obicei, ele sunt cele care cuceresc bărbaţii. Chiar dacă ne lasă impresia că noi suntem cei care stabilim regulile, ele ne conduc din umbră şi «ne fac să le cucerim». Femeile au o inteligenţă nativă extraordinară şi ştiu să se descurce în orice situaţie, mult mai bine ca noi. Sunt nişte creaturi magnifice”, a declarat artistul italian.

Şi despre România, ţară în care a concertat de mai multe ori, prima dată în 1993, la festivalul Cerbul de Aur, are cuvinte de laudă.

„Sunt foarte legat emoţional de această ţară, pentru că am cunoscut mulţi români cu care am lucrat şi am colaborat foarte bine. În România mă simt ca acasă”, a spus Toto Cutugno.

Anul trecut, Toto Cutugno a susţinut un concert la Sala Palatului din Bucureşti, moment în care şi-a recunoscut dragostea pe care o are faţă de poporul român şi a dezvăluit că are doi angajaţi din România în casa lui din Roma.

„Atât de mult iubesc poporul român”, declara, la acea vreme, Toto Cutugno.

Unul dintre cei mai cunoscuţi artişti italieni, Toto Cutugno a vândut peste 150 de milioane de albume şi a compus peste 400 de melodii, pentru aproximativ 50 de interpreţi celebri, printre care Adriano Celentano, Joe Dassin, Luis Miguel, Fausto Leali, Miguel Bosé şi Ricchi e Poveri.

Toto Cutugno este singurul cântăreţ italian care a câştigat concursul Eurovision, în 1990. Melodia sa „L’italiano”, înregistrată în 1983, este cântată de peste 160 de înterpreţi din întreaga lume, fiind printre cele mai fredonate cântece italiene din toate timpurile.

Bilete Toto Cutugno – „Best Of”, la Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul pe care Toto Cutugno îi va susţine pe 13 martie 2016, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, vor putea fi achiziţionate din reţeaua Eventim, precum şi online, pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categoria Preţ
Categoria VIP 350 lei cumpără bilete
Categoria I 300 lei cumpără bilete
Categoria II 250 lei cumpără bilete
Categoria III 200 lei cumpără bilete
Categoria IV 150 lei cumpără bilete
Categoria V 100 lei cumpără bilete

Concertul pe care Toto Cutugno îl va susţine la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca este organizat de Project Events.