Tocadisco, Tom Novy, Claptone, Joris Delacroix, Mantu, Francesco Farfa & Gennaro Scarpato, Greeg & Onuc si Almud & Konstantin sunt DJ-ii ce vor urca pe scena Holi Music Color Festival 2014. Unul dintre cele mai cunoscute formate de festival vine pentru prima oară în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 31 mai 2014.

Inspirat din festivalul Holi din India, Holi One Color Festival a reuşit să ajungă în întreaga lume datorită ideii sale unice, momentul când toată lumea prezentă aruncă în aer, în acelaşi timp, pudră colorată în toate culorile. Cum este de aşteptat, norii de pudră colorată se ridică, transformând publicul într-o privelişte impresionantă, motiv pentru care este recomandată purtarea hainelor albe.

Pe lângă momentul cheie al festivalului, evenimentul Holi Music Color de la Bucureşti are numeroase surprize pentru cei ce  îl vor vizita: un spaţiu de festival cu decoraţiuni inspirate de festivalul Holi din India în care muzica electronică va fi ca la ea acasă. Pe scenă vor urca câţiva dintre cei mai cunoscuţi DJ ai Germaniei, Tocadisco şi Tom Novy, cunoscut în România pentru hit-uri precum: „Without Your Love” şi „Your Body”, dar şi DJ-ul Claptone.

Din Franţa, se va alătura line-up-ului Joris Delacroix, iar din Italia vor veni Francesco Farfa & Gennaro Scarpato. Lista artiştilor ce vor mixa la Holi Music Color Festival din Bucureşti este întregită şi de câteva nume româneşti, cu ajutorul DJ-ilor Greeg & Onuc şi Almud & Konstantin.

Bilete Holi Music Color Festival din Bucureşti

Biletele pentru Holi Music Color Festival, ce va avea loc în data de 31 mai 2014, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro. În preţul biletului este inclus şi un pachet de pudră colorată.

Categorie Observaţii Preţ La intrare
Holi Pass 1 plic pudră colorată 99 lei 150 lei cumpără bilete
Holi Pass Plus 3 plicuri pudră colorată 125 lei - cumpără bilete
Holi Premium Pass 10 plicuri pudră colorată şi open bar 400 lei - cumpără bilete

Accesul persoanelor sub 18 ani nu va fi permis în cadrul evenimentului Holi Music Color Festival.