Acest eveniment a avut loc in data de 16 Oct 2010.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Între 14 şi 16 octombrie 2010, la Timişoara are loc festivalul „TMBase 10„.

Joi, 14 octombrie, TMBase 10 va avea loc în clubul Setup Venue.

Vineri şi sâmbătă, 15 şi 16 octombrie, TMBase 10 se va desfăşura la Halele Fructus.

La TMBase 10 vor mixa Camo & Krooked, Addictive TV, Jenna G, Kabuki, Disaszt, Dirty Phonics, Black Sun Empire, Stamina MC, Suie Paparude, Jay Cunning, Fearless MC, Hudson Mohawke, Dorian Concept, Limun, Mighty Boogie şi Subcarpati.

Iniţiat in 1998, Festivalul TMBase a început prin a prezenta artişti şi acturi live autohtone din diverse genuri ale muzicii electronice trecând de la spaţii dedicate concertelor la caracteristicile hale industriale dezafectate pentru a ţine pasul cu numărul în creştere al participantilor şi a oferi un cadru aparte evenimentului.

Cand in 2007 doi dintre cei mai talentati producatori din drumandbass (conform lui Grooverider), austriecii Camo & Krooked si-au inceput colaborarea, se intrezarea un rezultat spectaculos. Doar 3 ani au fost suficienti pentru ca cei doi sa cucereasca fiecare paleta a genului si sa lanseze piese la cele mai mari case de discuri, dovada ca cei doi austrieci nu au dat gres.

Probabil cei mai populari artisti audiovizuali din lume, crew-ul britanic Addictive TV prezinta o experienta audio-vizuala irezistibila. Addictive TV au fost pe buna dreptate descrisi ca „the next level shit” de catre Grandmaster Flash.

Puternica, emotionala si sexy – faceti cunostinta cu Jenna G una din vocile de baza ale miscarii electronice urbane – recunoscuta atat datorita pieselor proprii cat si a colaborarilor cu nume precum Chase & Status, The Qemists, Kabuki, The Shapeshifters, Zinc, Nu:Tone, Friction, Zed Bias si multi altii…

Veteran al scenei germane de drumandbass, Kabuki continua sa se faca remarcat pe plan global prin productii proaspete alaturi de artisti precum: Jeru the Damaja („Watch your Step”), Jenna G („Just Hold On”) , colaborari si remixuri Dom & Roland, Serum si Makoto precum si un nou album „Warrior Soul” lansat la V Recordings in 2010.

Disaszt este unul dintre fondatorii scenei austrice de drumandbass si muzica electronica. Cu mai bine de 10 ani de experienta, Daniel Fuerst-Zoffel este omul din spatele proaspatului label si sound „Mainframe”, organizator si promotor, producer recunoscut si unul din cei mai buni DJ din Viena.

Dirty Phonics au devenit un adevarat fenomen global datorita performanceurilor live, seturilor de DJ si refuzul de a se conforma tiparurilor unui anumit gen. Pe langa spectacolul de scena, release-urile acestora prezinta un mariaj curajos intre drumandbass, electro, dubstep, hip-hop si breaks. Toate acestea puse laolalta creeaza fara indoiala unul dintre cele mai proaspete si inovatoare proiecte din muzica electronica de azi.

Black Sun Empire reprezinta cel mai inalt nivel in materie de dark drumandbass, tech si neurofunk. Imperatorii mondiali ai drumandbassului dur vor fi prezenti anul acesta pe scena festivalului TMBase cu tehnica inalta olandeza, precum si un nou material drumandbass si dubstep de pe noul album “Lights and Wires” programat pentru lansare pe 4 octombrie.

Un artist complet, Stamina MC combina cu usurinta rolurile de vocalist, gazda si MC cu o prezenta scenica coplesitoare. Colaborari alaturi de nume uriase precum Marky, Roni Size, Shy FX, Jungle Drummer si London Elektricity si piese legendare precum ‘LK’ (alaturi de Marky si XRS) sau ‘Barcelona’ (cu DKay & Epsilon) i-au cimentat reputatia in scena muzicii electronice.

Bilete:

Biletele se pot procura doar la intrare.
Preţul unui bilet este de:
Joi: 15 lei
Vineri: 40 lei
Sâmbătă: 50 lei

Preţul unui abonament este de 80 lei.
Preţul unui abonament doar pentru vineri şi sâmbătă este de 70 lei.

Biletele si abonamentele sunt personale, iar ca urmare a achizitionarii lor, participantii vor primi cate o bratara care va fi aplicata de reprezentantii organizatorilor si care va face dovada platii biletelor sau a abonamentelor.

Numai bratara face dovada platii biletului/abonamentului si trebuie purtata permanent pe perioada de desfasurare a evenimentului. Bratarile pierdute sau deteriorate nu pot fi inlocuite. Bratarile purtate altundeva decat la incheietura mainii nu sunt considerate valabile. Reprezentantii organizatorilor isi rezerva dreptul sa solicite prezentarea bratarii ori de cate ori este nevoie, in interiorul spatiului de desfasurare. In urma accesului in spatiul de desfasurare, participantii accepta ca fotografii si materiale video cu imaginea lor sa poata fi facute publice si folosite in scopuri promotionale, in legatura cu evenimente TMBase, fara alte obligatii sau plati.

Sursa: www.facebook.com