Acest eveniment a avut loc.

Becker Brau Live Music
Duminica, 3 mai 2009, ora 20:00, publicul va avea ocazia sa il vada pentru prima oara in Romania intr-un concert pe TM Stevens, cel mai spectaculos basist ai lumii, la Becker Brau Live Music.

Biletele se achizitiona de pe site-urile eventim.ro si ticketpoint.ro. De asemenea biletele se pot procura si de la Becker Brau Live Music.
Pretul unui bilet este de 70 lei.
Adresa Becker Brau Live Music: str. Turturelelor nr. 11, sector 3, Bucuresti. locatia exacta.

TM canta alaturi de trupa sa Shocka Zooloo, compusa din Delmar Brown (clape) si Gary Sullivan the G-Man (tobe), intr-un proiect special, in care l-a atras si pe chitaristul Stevie Salas. Basistul a concertat si a compus impreuna cu muzicieni de valoare ca James Brown, Miles Davis, Joe Cocker, Steve Vai, Yngwie Malmsteen, Tina Turner, Billy Joel. In turneele lui in jurul lumii a impresionat publicul de fiecare data cu “the weapon”, cum obisnuieste el sa isi numeasca chitara bas.
Chitaristul Stevie Salas, un alt monstru sacru al muzicii funk-rock, a concertat si inregistrat discuri impreuna cu rasfatati ai topurilor muzicale precum Rod Stewart, Mick Jaegger, Ron Wood, George Clinton, Buddy Miles, Matt Sorum, Duran Duran, Terence Trent D’arby, dar a inregistrat si succese individuale de palmares. Cel de-al doilea album solo pe care l-a scos a obtinut titlul “Best Album” in Japonia, in competitie directa cu Rolling Stones si Aerosmith.
Nu ratati ocazia de a-i vedea pentru prima data in Romania pe TM Stevens si Stevie Salas, intr-un show unic, care combina genurile funk, rock, jazz, heavy metal, in formula magica creata special pentru “The Shocka Zooloo Project”.