Acest eveniment a avut loc in data de 26 Oct 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 26 octombrie 2012, de la ora 23:00, Tiger & Woods, Mark E, Search DIP şi Heion vor fi prezenţi în Gaia Boutique Club din Bucureşti, cu ocazia evenimentului Matter Of Fact Issue 4.

Tiger & Woods sunt doi DJ care s-au întâlnit într-o zi într-un subsol unde erau în căutare de piese cât mai noi şi interesante. Accidental au descoperit piesa DJ-ului legendă din New York „Hot Trix” Scott. Larry şi David au decis să achiziţioneze piesa şi au băgat-o în studioul lui Tiger. Din păcate single-ul nu s-a lansat încă din cauza unor probleme, dar băieţii au continuat să lucreze şi se bucură de succes până în ziua de azi.

Muzica pe care Mark E o face este chintesenţa house-ului, constantă, mecanică şi intoxicant de simplă. Producătorul şi DJ-ul a avut o ascensiune înceată dar sigură fiind supranumit unul dintre cele mai naturale talente ale acestui gen muzical.

Artistul îşi lansează acum primul album intitulat „Stone Breaker” care este definitoriu ca fiecare lucru pe care l-a realizat, o pată în muzica de club globală cu un sound în acelaşi timp familiar dar şi unic cum numai puţini pot crea.

Preţul unui bilet de intrare este de 20 lei.