Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

tigerlillies

Vineri, 13 Noiembrie 2009, 19:00, Tiger Lillies vor concerta la Teatrul Metropolis din Bucuresti.

Concertul face parte din cadrul face parte din cadrul Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical „Viata e frumoasa!”organizat de Teatrul National de Opereta Ioan Dacian in perioada 12 – 22 noiembrie.

Stilul lor muzical este caracterizat drept “punk cabaret”, iar spectacolele lor au o pronunțată componentă teatrală, motiv pentru care preferă să susțină concerte în săli de teatru mai degrabă decât în săli de concert.

Piesele pe care le vor interpreta trec prin toți cei 20 de ani de carieră și includ selecții din musicalul “Shockheaded Peter” câștigător al Premiului Oliver, bazat pe piesa lui Heinrich Hoffman, “Struuwelpeter” și pe albumul nominalizat la Premiile Grammy – “The Gorey End” bazat pe scrierile lui Edward Gorey.

Modul de interpretare nu este unul tradițional pentru că solistul principal, Martyn Jacques, consideră că fiecare loc și fiecare audiență are ceva specific și diferit. Preferă să aleagă piesele care vor intra în concert chiar în timpul concertului, transformându-l astfel într-un eveniment unic și personal.

Pret/bilete:
Categoria I: 40 ron
Categoria II: 34 ron

Teatrul Metropolis: Bucuresti, Str. Mihai Eminescu nr.89