Acest eveniment a avut loc in data de 10 Jun 2011.
Vezi alte evenimente cu .

Vineri, 10 iunie 2011,în Fratelli Studios din Bucureşti are loc Through Time: Japan Stories. Invitaţii speciali ai serii sunt cei de la Sistem care vor avea alături de ei pe scenă 5 artişti japonezi extraordinari.

Through Time: Japan Stories este primul show fusion caritabil din România. Cei mai în vogă artiști japonezi și trupa Sistem vor face un super show pentru copiii din Fukushima şi Sendai.

Spectacolul se va desfăşura în ziua celebrării unui an de activitate a creative library Bucureşti inspired by Toyota and the Romanian-American University, un spaţiu creativ şi educaţional a cărei menire este să promoveze concepte ale originalităţii şi creativităţii japoneze la noi în ţară şi în restul Europei.

Through Time: Japan Stories va reuni percuţie neconvenţională, trance, electro şi muzică tradiţională japoneză, aducând pe scenă, alături de Sistem şi DJ Indie Jules pe cei mai în vogă tineri muzicieni japonezi, Takumi Kato, interpret la taiko (tobe tradiţionale japoneze) şi Tokyo Getto Shamisen (Atsushi Sagata, cântăreţ la shamisen electric, un instrument tradiţional japonez).

Cei prezenţi în Fratelli Studios o vor putea vedea şi pe Keishun, o tânără artistă de shodo, caligrafie tradiţională. Keishun este renumită pentru caligrafiile pe corpul uman. Spectacolul va fi în întregime onorat şi coordonat de invitatul special al serii, actorul japonez Rome Kanda.

Intrarea la Through Time: Japan Stories este liberă. Rezervările pentru show-ul din 10 iunie 2011 se pot face la numărul de telefon: 0722.233.114 şi în scris, prin e-mail la creativelibrarybuc[@]j-wind[.]eu.

Club Fratelli: Str. Glodeni nr. 1, Bucureşti.