Acest eveniment a avut loc in data de 27 Oct 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 27 octombrie 2012, la Sala Polivalentă din Bucureşti va avea loc cea mai mare petrecere de Halloween, „The White Rabbit and The Black Magic”. Invitaţi: Şuie Paparude, Rockwell, Coki, Coma, Shadowbox, Tremour, Flesh Rodeo,  MC Strategy, Chimie, Phace, Misanthrop şi Freqax.

„The White Rabbit and The Black Magic” se anunţă a fi una dintre cele mai mari petreceri de Halloween din România. Pentru această petrecere s-a pregătit muzică, proiecţii de film, lumini şi decoruri de poveste, alături de unii dintre cei mai titraţi artişti autohtoni şi de peste hotare.


CONCURS: Câştigă o invitaţie dublă pentru această petrecere!

iConcert.ro şi Ghost Town Events te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până vineri, 26 octombrie 2012, ora 18:00 şi poţi câştiga invitaţia pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim tuturor pentru participare! Câştigătorul este Tinica Cristian.


Rockwell (UK) a devenit o figură prolifică într-o perioadă foarte scurtă de timp datorită unei serii de producţii puternice, fiecare dintre ele cu o abordare diferită şi nouă faţă de structura clasică de drum and bass. Cu release-uri pentru unele dintre cele mai mari label-uri ale genului (Digital Soundboy, Critical, Shogun), 2010 a fost anul în care Rockwell a devenit unul dintre producatorii de top din scena DnB.

Şuie Paparude, veteranii muzicii electronice româneşti, are o carieră de mai bine de 18 ani. De-a lungul anilor au lansat 8 albume şi cu fiecare concert pe care îl susţin îşi impresionează fanii. Ultimul album, cu numărul 8, „E suflet în aparat” (2010), reprezintă o continuare firească a celor precedente, dar cu un feeling mai dark, mai serios.

Coma este una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România. După 3 albume şi un DVD lansate până în prezent, formaţia îi reuneşte în 2012 pe Cătălin Chelemen (voce principală), Răzvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitară), Sorin Petrescu (chitară bas), Răzvan Rădulescu (DJ Hefe-scratchuri, efecte,keys) şi Răzvan Năstase (chitară).

Shadowbox este un grup rap format în Bucureşti în anul 2010 care combină instrumentele live cu schimbări de ritm şi de flow. Trupa este formata din Răzvan Ristea (Luna Amară) – tobe, Mihai „Biggie” Iordache (ex-Protest Urban, Lazy I) – bass, Silviu Badea (Montgomeryclunk, Contorsionist) – synth şi Rares Bartos (ex-Narkoma, Deviant) – voce. În prezent, Shadowbox lucrează la primul material discografic, un Split-Ep, alături de artistul român Chimie.

Tremour, cu cei peste 10 ani de experienţă, e întotdeauna pregătit să zdruncine publicul în cel mai ordonat mod, cu seturi mai omogene. Artistul a fost invitat să mixeze alături de nume grele ale scenei Drum & Bass şi Dubstep cum ar fi Doctor P, Psychofreud, Balkansky sau Ed Solo, dar şi alături de artişti polivalenţi precum JFB sau Beardyman.

Flesh Rodeo este trupa bucureşteană de metal-alternative. Ca şi influenţe muzicale, baieţii îi menţionează pe Tool, Korn, Alice in Chains, nu toate fiind influenţe neapărat directe. Coki este un nume obligatoriu din playlistul oricărui fan dubstep. Englezul Coki este renumit pentru modul în care aranjează liniile de bass.

Un important membru al scenei Hip Hop din Anglia, făcând parte din grupul Broke’n’£nglish, Strategy a performat alături de cele mai cunoscute nume, Wu-Tang Clan, Snoop Dogg, Busta Rhymes şi mulţi alţii. Abilitatea lui de a crea rime noi, pe loc, e recunoscută de către toţi freestyle-ii din lume, Strategy fiind considerat unul din cei mai buni rapperi pe care Marea Britanie i-a oferit lumii.

După ce Phace a câştigat titlul de cel mai bun DJ şi producător Drum & Bass în Germania în anul 2006, doi ani mai târziu a creat platforma şi label-ul Neosignal împreuna cu vechiul lui prieten ce activa sub numele Misanthrop. Din anul 2012 Phace & Misanthrop au pornit proiectul electronic intitulat Neosignal, remixând artişti precum Noisia (melodia „Stigma„), Rockwell („Childhood Memories„) şi, cel mai recent, Koan Sound („Eastern Thug„).

Michael Braeuninger cunoscut ca şi Misanthrop şi-a început călătoria muzicală în anii ’90, îmbinând sunete întunecate şi beat-uri ameninţătoare. Pasul următor a fost evident: au urmat primele release-uri sub numele Misanthrop. După numeroase piese ce au ajuns să fie de nelipsit din playlist-urile DJ-ilor din Europa, în anul 2010 îşi uneşte forţele cu Phace iar din acel moment Phace & Misanthrop a devenit un sinonim pentru „Drum & Bass de prim rang”.

Freqax este proiectul născut în 2008 prin combinaţia dintre Adrenalină (C9H13NO3) şi Adrian „Weirdo”, intrând în vizorul publicului autohton cât şi internaţional cu seturi explozive şi producţii exceptionale. În 2012, Adrenalină decide să se retragă din proiect, numele Freqax fiind purtat mai departe de către Weirdo, cu seturi la fel de bune şi piese din ce în ce mai bune.

Bilete The White Rabbit and The Black Magic

Prețul biletelor în avans este de 30 lei, la intrare, în seara evenimentului, prețul unui bilet achiziționat fiind 45 lei. Începând cu data de 1 octombrie 2012, se vor pune în vânzare biletele în avans pe www.bilete.ro, www.myticket.ro, oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro, la Casieria Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti şi la Casieria Metrou Unirii 1 Bucureşti, în rețeaua magazinelor Diverta din țară și în magazinul online Ollie Gang Shop.