Acest eveniment a avut loc in data de 9 Sep 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 9 septembrie 2016, de la 21:00, The Underground Youth concertează în premieră la Bucureşti, în Control Club.

Înfiinţat în 2008 de către Craig Dyer, proiectul The Underground Youth prezintă un melanj unic de dark psychedelic şi post-punk. Grupul combină energie pură, noise şi ritmuri antrenante, într-o experienţă live unică. De-a lungul timpului, muzica trupei a avut mai multe influenţe muzicale, printre care: Bob Dylan, The Brian Jonestown Massacre, The Velvet Underground.

Discografia formaţiei este compusă din cinci albume şi trei EP-uri. Cel mai cunoscut single al formţiei este „Morning Sun” şi este inclus pe albumul Sadovaya. De asemenea, „I Need You”,  „Shadow” şi „Hope and Pray” se numără printre cele mai de iubite piese ale trupei.

Din 2012, trupa a concertat în numeroase turnee europene şi a câştigat aprecieri la nivel internaţional pentru interpretările live. Recent, membrii formaţiei s-au mutat din Manchester în Berlin, pentru a lucra la un nou album de studio pe care vor să îl lanseze anul viitor.

Bilete The Underground Youth în Control Club din Bucureşti

Biletele pentru concertul The Underground Youth, care va avea loc în Control Club din Bucureşti pe 9 septembrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.eventbook.ro, la preţul de 30 lei.

Concertul The Underground Youth este organizat de Liveland.