Acest eveniment a avut loc in data de 18 Dec 2010.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 18 decembrie 2010, ora 19:00, la Sala ArCuB din Bucureşti are loc spectacolul „The Sound of Christmas„.

The Sound of Christmas, concert extraordinar al Cvartetului Ad Libitum Cruciada Culturii va invită într-un voiaj departe de Crăciunul dezlanţuit.

Iubitorii frumosului se vor bucura de operele lui Mozart, Schubert, Dvorak, Dimitrescu, Mahler, Pucini, Sibelius, J. Strauss, G. Bregović, A. Piazzola, Beethoven, Brahms sau Haydn în interpretarea unuia dintre cele mai premiate cvartete româneşti. Vom savura un peisaj muzical cald, liniştit, în contrast cu priveliştea festinului care ne înconjoara. Concertul se va încheia cu un colind interpretat în compania lui Tudor Chirilă, invitatul special al serii.

De-a lungul timpului, Cvartetul Ad Libitum a încântat publicul din întreaga lume. În 1997, la Evian, în Franţa, au câştigat premiile de la toate secţiunile în cadrul celei mai prestigioase competiţii internaţionale pentru cvartet de coarde, lucru nemaiîntâlnit in istoria competiţiei. Turneele i-au purtat în Germania, Franta, Spania, Olanda, Italia, dar şi în Rusia, Croatia, Estonia sau Finlanda. În ţară, Ad Libitum a fost recunoscut drept cvartet de stat şi cânta la Filarmonica din Iaşi. Din componenta ansamblului fac parte Adrian Berescu – vioara I, Serban Mereuta – vioara II, Bogdan Bisoc – viola si Filip Papa – violoncel.

Cumpara bilet

Preţul unui bilet pentru „The Sound of Christmas” este de:
Categoria I: 200 lei
Categoria II: 100 lei

Sala ArCuB: Strada Batişte 14 (vis-a-vis de Ambasada SUA), Bucureşti.