Grupul american de indie-rock The National completează lista de headlineri la Sziget Festival ce va avea loc în perioada 7-13 august 2019, pe insula Obuda din Budapesta.

Ei se alătură superstar-urilor deja confirmate pentru ediția de anul acesta a festivalului: Ed Sheeran, Foo Fighters, Florence and the Machine, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots și Martin Garrix.

https://www.youtube.com/watch?v=ugRw7GFcu3w&t=454s

The National, care au în repertoriu deja 7 albume, este una dintre cele mai de succes formații de rock din lume. Melodiile lor poetice și melancolice le-au adus multe premii culminând cu prestigiosul premiu Grammy în 2017.

Ei vor încheia seara de sâmbătă a festivalului, cântând pe 10 august la Budapesta, cu exact o zi îniante de concertul planificat la ediția de anul acesta a festivalului Summer Well.

Printre celelalate nume nou anunțate se numără multi-instrumentalistul Mura Masa, Grace Carter, chitaristul britanic Johnny Marr precum și cântărețul-compozitor britanic Tom Odell pe care l-am vazut anul acesta și la București.

Bilete și abonamente Sziget Festival 2019

Biletele şi abonamentele pentru Sziget Festival 2019 sunt disponibile pe site-ul oficial www.szigetfestival.com, la preţuri ce variază în funcţie de numărul de zile şi facilităţi. Ultimele prețuri promoționale sunt disponibile până pe 9 mai, urmând ca apoi vânzarea să se facă doar la preţurile întregi.

Bilet pentru 7 zile (include acces la festival pentru 7 zile, camping obişnuit, duşuri, posibilităţi de upgrade camping)
Preţ întreg: 339€

Bilet pentru 5 zile (include acces la festival pentru 5 zile în diferite combinații de zile, camping obişnuit, duşuri, posibilităţi de upgrade camping)
Preţ întreg: 299€

Bilet pentru 3 zile (include acces la festival pentru 3 zile în diferite combinații de zile, camping obişnuit, duşuri, posibilităţi de upgrade camping)
Preţ întreg: 219€

Bilet pentru o zi (include acces la festival pentru o zi de festival, acces la camping obişnuit şi duşuri în cazul achiziţionării pentru 2 zile consecutive)
Preţ întreg: 79€ (pentru 8, 9, 10, 11 şi 12 august)
Preţ întreg: 99€ (pentru 13 august)