Vineri, 31 mai 2019, de la ora 20:00, trupa The Motans susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Invitate speciale sunt Lucia, Dara, Irina Rimes şi Delia.

Program concert The Motans

19:00 – Acces
20:00 – Lucia
20:40 – Dara
21:15 – The Motans

The Motans – Grand Concert se anunţă un concert suprarealist, plin de lumini şi proiecţii. Evenimentul îşi propune să creeze o punte între artă și societate, între fantezie și realitate.

The Motans și-au lansat, de curând, albumul de debut, „My Gorgeous Drama Queen”. Materialul conține 12 piese printre care și colaborările cu Delia („Weekend”), INNA („Nota de plată) și Keed („Lilith”). Nu lipsesc nici piesele „Versus”, „August”, „1000 RPM” şi „Jumătate stai”.

Trupa The Motans a fost fondată în anul 2016 la Chişinău, de către solistul trupei, Denis Roabeş. „Versus” a fost piesa care i-a propulsat în topuri şi le-a adus succesul pe piaţa muzicală românească. Piesele scrise de către solistul trupei reprezintă o trăire interioară a artistului transpusă în stilul rhythm & soul.

Numele trupei îşi are originile în visele solistului, care înainte de a-şi începe cariera muzicală visa doar motani şi pisici. Surprinzător, atunci când a început să cânte, visele au încetat.

Melodii precum „Versus”, „Tu”, „Jumătate stai”, „Ctrl Alt Delete”, „August” şi „42” au dus trupa The Motans pe primele locuri în topurile româneşti, iar colaborările cu Delia („Weekend”) şi INNA („Nota de plată”) au adus şi o mai mare recunoaștere trupei.

Bilete The Motans – Grand Concert la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul The Motans – Grand Concert de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 31 mai 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Early Bird Presale La intrare
Categoria A 149 lei 169 lei 190 lei bilete
Categoria B 109 lei 129 lei 150 lei bilete
Categoria C 69 lei 89 lei 100 lei bilete

Early Bird: doar primele 500 bilete
Categoria A: brăţara textilă cu aristul, poster color şi acces cu 30 de minute mai devreme
Categoria B: brăţara textilă cu artistul

Harta The Motans – Grand Concert Arenele Romane Bucuresti

Reguli de acces

Este interzis accesul cu sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, umbrele (doar pelerinele sunt acceptate), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Accesul în spaţiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura dată. Biletul va trebui păstrat pe toata durata concertului.

Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care părăsesc incinta o pot face, dar la ieşire brăţara le va fi ruptă şi dacă doresc să intre din nou, va trebui să-şi cumpere alt bilet.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea şi/sau vânzarea biletelor şi/sau invitaţiilor la suprapreţ.

Vânzarea produselor se face pe baza de jetoane.

Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează până la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal.

Accesul copiilor cu vârsta sub 7 ani este gratuit, doar însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid.

Concertul The Motans – Grand Concert de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către BestMusic Live Concerts.