Acest eveniment a avut loc in data de 18 Mar 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 18 martie 2017, de la ora 22:00, The Mission prezintă Sven Väth, Miss Kittin, Andrea Oliva şi Victor Stancov, la Romexpo (Pavilion C3) din Bucureşti.

Sven Väth, eminenţa cenuşie din spatele label-ului Cocoon şi omul fără de care nu s-ar fi scris istoria muzicii electronice, caristmaticul „Babba”, vine în martie la The Mission pentru a ne colora primăvara în tonuri techno.

Povestea continuă alături de versatila Miss Kittin, care a reuşit să devină una dintre cele mai inspirate figuri şi voci pe scena muzicii electronice, drept dovadă numeroasele colaborări alături de artiştii precum Martinez Brothers, Felix Da Housecat sau Steve Bug.

Andrea Oliva este fondatorul ANTS, rezident în cluburi renumite din toată lumea, cu producţii „înşirate” în mai toate cataloagele label-urilor underground şi cu o prezenţă pe scena muzicii dance ce datează de mai bine de 18 ani.

Bilete The Mission: Sven Väth, Miss Kittin, Andrea Oliva la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru petrecerea The Mission cu Sven Väth, Miss Kittin, Andrea Oliva la Romexpo din Bucureşti, din 18 martie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Bilete.ro şi online de pe www.bilete.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Avans Intrare
Regular 45 lei (e-ticket) – 50 lei 70 lei
VIP 80 lei 100 lei

În sistem e-ticket (print at home) biletul regular costa 45 lei. Plasează o comandă pe Bilete.ro , plătește cu cardul, fără taxă de curierat. Pentru fiecare bilet vei primi pe email un link unic cu biletul în format electronic pe care trebuie să-l printezi.

Biletele cu livrare prin curier costă 50 lei. Biletele sunt disponibile şi în reţeaua fizică „Bilete.ro”, în magazinele Inmedio, în magazinele Germanos şi în oficiile Poştei Române.

Alte puncte de vânzare în Bucureşti: E3 (Calea Floreasca nr. 111 -113), Entourage (Str. Eugen Carada Nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Calea Grivişei nr. 143, parter, în incinta Hotel Ibis.

Pentru BILETE VIP şi REZERVĂRI mese sunaţi la +40 733 627 846.

Evenimentul The Mission: Sven Väth, Miss Kittin, Andrea Oliva de la Romexpo este organizat de The Mission.