Ca în fiecare an, The Mission va deschide seria petrecerilor de la mare cu un eveniment special de 1 mai. Astfel, între 3 şi 5 mai 2013, se dă startul distracţia la malul mării cu The Mission 1st of MayArt Department şi Reboot (Cadenza Records) sunt primele nume confirmate din line-up-ul petrecerii din Mamaia.

Fii la curent cu toate detaliile despre The Mission 1st of May 2013!

Art Department, adică Kenny Glasgow şi Jonny White vor mixa pe 3 mai, în prima seară a evenimentului. Canadienii au obişnuit publicul român cu sound-uri originale, aşa cum s-a întâmplat la ediţia anterioară a evenimentului The Mission, dar şi la petrecerea din octombrie 2012 din Studio Martin din Bucureşti.

A doua zi, pe 4 mai, platanele îl aşteaptă pe artistul Reboot de la Candenza Vagabundos. DJ-ul a mai dat distracţia la maxim, ca un adevărat „vagabond” al muzicii electronice, la evenimentul We Dance de la Arenele Romane, din septembrie 2012.

La ediţia de anul trecut, au dat ritm distracţiei Hot Natured (Jamie Jones, Art Departament, Lee Foss şi Richy Ahmed), Cadenza Vagabundos (Luciano, Arcy, Digitaline) şi DJ români consacraţi.

Line-up-ul complet şi preţul biletelor la The Mission 1st of May 2013 vor fi anunţate în curând de organizatori.

Fii la curent cu toate detaliile despre The Mission 1st of May 2013!