Acest eveniment a avut loc in data de 14 Mar 2017.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 14 martie 2017, de la ora 20:30, Mihail, Cornel Ilie şi Adrian Sînă vor cânta la Berăria H din Bucureşti, alături de un band, piesele cu care au câştigat inimile a milioane de femei. Concertul începe de la 22:30.

Mihail Sandu este cunoscut pentru single-ul „Mă ucide ea”, o piesă care dă fiori şi care a făcut furori în rândul publicului feminin. Mihail este originar din Republica Moldova, momentan locuieşte în Cluj-Napoca şi este perceput ca un romantic incurabil datorită pieselor cu care şi-a cucerit publicul.

Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, se bucură de un mare succes atât din punct de vedere muzical, cât şi în rândul reprezentantelor sexului frumos. Până în anul 2015 când a făcut pasul către viaţa de familie, a fost cu siguranţă unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România.

Pe Adrian Sînă îl ştim cu toţii din trupa Akcent, una dintre cele mai de succes trupe din România. Fiind recunoscut atât ca şi cântăreţ, cât şi ca producător sau DJ, Adrian Sînă este considerat genul care poate câştiga cu uşurinţă inimile publicului feminin.

The Gents este un concept inedit de eveniment creat cu scopul de a aduce pe aceeaşi scenă cele mai importante figuri masculine româneşti din industria muzicală şi nu numai.

Bilete The Gents: Mihail, Cornel Ilie & Adrian Sînă la Berăria H din Bucureşti

Biletele pentru concertul The Gents: Mihail, Cornel Ilie & Adrian Sînă de la Berăria H din Bucureşti pot fi achiziţionate de pe www.iabilet.ro, dar şi în format fizic de la Berăria H, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria A – în faţa scenei cu loc la masă 50 lei
Categoria B – acces general cu loc la masă  35 lei
Categoria C – părţile laterale cu loc la masă  20 lei

Rezervările se pot face online pe site-ul Berăriei H, la telefon 0725 345 345 sau pe email [email protected]