Acest eveniment a avut loc in data de 7 May 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 7 mai 2011, Centrului Cultural Reduta din Braşov va fi gazda primei ediţii a „The Festival Of Dreams„. Evenimentul este organizat de Next Dream Event şi îi are ca invitaţi pe membrii trupelor QuantiQ, Laonlyness şi Oniric.

QuantiQ este trupa care va deschide seara. Trupa se axează pe mai multe stiluri muzicale diferite, plecând de la un soft-rock melancolic şi deosebit de cald ce nu-ţi poate decât mângâia în cel mai plăcut mod simţurile auditive, până la un post-rock plin de note care te îndeamnă să porneşti într-o călătorie introspectivă şi totodată iniţiatică.

Laonlyness este noul proiect al muzicianului Lao Kreegan (a.k.a. Leo), cunoscut pentru o multitudine de proiecte muzicale de tot felul, din care putem aminti Lao, Hteththemeth sau The Second Face. Proiectul Laonlyness este o surpriză totală, deoarece momentan nu se cunosc detalii despre concept sau genul muzical abordat, Leo lăsându-vă plăcerea să descoperiţi ce se află în spatele proiectului său doar în seara concertului.

Oniric vin din Italia, acesta fiind primul concert al trupei în România. Stilul muzical al trupei este o îmbinare perfectă a ideii de cabaret cu neofolk-ul. Oniric va urca pe scenă în formula completă, membrii trupei fiind încântaţi de ideea de a oferi ascultătorilor o experienţă de vis pe acordurile muzicii lor. Ultimul album al trupei, „Cabaret Syndrome”, lansat relativ recent, este un album excepţional prin multitudinea de stiluri muzicale ce-l alcătuiesc, dar mai ales prin atmosfera degajată.

Bilete The Festival Of Dreams 2011

Preţul biletelor este de 25 lei, acesta putând fi achiziţionat prin reţeaua biletoo.ro (Librăriile Adevărul, Flanco, Sala Palatului, Magazinul Muzica – Bucureşti, Magazin biletoo – Bucureşti şi online de pe www.biletoo.ro) precum şi prin filiala Bucureşti a Bestial Records (Titus – e-mail: titus[@]bestial[.]ro, tel: 0722.814.991) şi www.letsrock.ro . In Braşov acestea se pot achiziţiona şi de la Centrul Cultural Reduta, Librăria Adevărul, Flanco şi Magazinul House Of Music (str. Republicii nr. 48).