Pentru prima oară în România, The Color Run™ – cunoscută şi ca „Happiest 5k on the Planet” – va umple Capitala de culoare, pe 26 aprilie 2014.

The Color Run powered by DERO este o cursă de alergare necronometrată şi necompetitivă pe o distanţă de 5 km, care va avea loc în Parcul Tineretului din Bucureşti. Participanţii, îmbrăcaţi în haine albe, vor fi vopsiţi din cap până în picioare cu o pudră specială, în diferite culori, la fiecare kilometru parcurs.

TCR_PRESS_7

Cel mai colorat eveniment sportiv este deschis tuturor persoanelor, inclusiv copiilor în vârstă de doi ani şi bătrânilor de peste 80 de ani, amantori sau profesionişti ai sportului.

Evenimentul încurajează un stil de viaţă sănătos şi pune accentul pe bucurie, originalitate şi distracţie, şi nu pe timpul de alergare. The Color Run se încheie cu un festival plin de momente de culoare, muzică şi interacţiune cu instructori de dans şi fitness.

După evenimentul din Parcul Tineretului, alte trei curse vor fi organizate în alte locuri din ţară pe parcursul acestui an.

The Color Run s-a desfăşurat prima oară în Phoenix, Arizona (SUA), în ianuarie 2012, unde au participat 6.000 de oameni. Ulterior, evenimentul s-a extins în America de Sud, Europa, Asia şi Australia, unde a atins peste 100 de ediţii şi peste un milion de alergători, în 2013.

ColorRun-5555

Peste 60% din participanţi aleargă pentru prima dată în viaţa lor o cursă de 5 kilometri şi sunt aici pentru a sărbători şi a marca realizările lor în adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Mulţi dintre ei aleargă din dragoste, iar The Color Run™ a condus până acum la 10 cereri în căsătorie şi o nuntă. Alţii participă în memoria unor persoane dragi care au trecut în nefiinţă sau care se luptă cu boala.

The Color Run™ este o organizaţie cu scop lucrativ, deschisă la colaborări cu organizaţii nonprofit alături de care să promoveze cauzele pentru care acestea militează. Din 2012, The Color Run™ a strâns donaţii pentru mai mult de 80 de organizaţii nonprofit locale şi naţionale.

Program The Color Run

Traseul presupune o singură tură pe o distanţă de 5 km pe aleile Parcului Tineretului, pe 26 aprilie 2014.

  • 16:00 – Sosirea participanţilor
  • 18:00 – Primul start

*Vor fi mai multe starturi, astfel încat în dreptul punctelor de culoare fiecare participant să aibă parte de o experienţă cât mai intensă. Cursa este necompetitivă.

  • 18:00 – 19:00 – The Color Run Experience: alergare/mers – pe traseul de 5km. La KM 1,2,3 şi 4 te aşteaptă valuri de culoare.
  • 19:00 – 21:30 – The Color Run Festival: Un line-up de DJ, interacţiune cu instructori de dans şi fitness.
  • 19:30 – The Color Run Explosion: Păstrează pudra pentru festival şi colorează-te în mii de combinaţii.

*Exploziile de culoare se vor repeta pe parcursul festivalului, astfel încat tu şi prietenii tăi să vă bucuraţi decât mai multă culoare!

Program The Color Run Bucuresti 2014

Bilete la The Color Run

Biletele pentru participare la cursa din Parcul Tineretului pot fi cumpărate de pe site-ul evenimentului, în funcţie de perioada de achiziţie.

Perioadă achiziţie Preţ
21-22 ianuarie 2014 75 lei
23 ianuarie – 3 februarie 2014 85 lei
04-28 februarie 2014 95 lei
01-31 martie 2014 115 lei
01-12 aprilie 2014 150 lei

În preţul biletelor sunt incluse un tricou, o bentiţă, numărul de concurs, o brăţară de acces la festival şi două tatuaje temporare. Acest kit de participare va putea fi ridicat înainte cu o săptămână de eveniment, dintr-o locaţie anunţată ulterior.