Acest eveniment a avut loc in data de 13 Jul 2014.
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE 11.07.2014: Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile evenimentul a fost amânat cu 24 de ore, urmând a se desfăşura duminică, 13 iulie 2014, pe structura programului comunicat iniţial pentru ziua de sâmbătă.

Sâmbătă, 12 iulie 2014 Duminică, 13 iulie 2014, The Color Run ajunge la Cluj-Napoca. Startul se dă din Piaţa Unirii, iar la fiecare kilometru eşti COLORAT, după finish te aşteaptă o petrecere electrizantă.

Vezi cum a fost la The Color Run Bucureşti!

The Color Run™ – cunoscută şi drept „Happiest 5k on the Planet” – este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria şi originalitatea. Axată mai puţin pe timpii de alergare şi mai mult pe distracţia nebună, The Color Run™ este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanţi sunt vopsiţi din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

CONCURS: Câştigă invitaţii la The Color Run la Cluj-Napoca

Completează formularul de mai jos până miercuri, 9 iulie 2014, ora 14:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Ştefanache Teodora Maria şi Răduţiu Daria. Felicitări!


Program în ziua cursei:

  • 15:00 – sosirea participanţilor
  • 17:00 – Primul start – vor fi mai multe starturi, astfel încât în dreptul punctelor de culoare, fiecare să aibă parte de o experienţă cât mai intensă. Cursa este necompetitivă
  • 17:00 – 18:00 – The Color Run Experience: alergare/mers – pe traseul de 5km. La KM 1, 2, 3 şi 4 te aşteaptă valuri de culoare
  • 18:00 – 21:00 – The Color Run Festival: Un line-up de DJ, interacţiune cu cei mai tari instructor de dans şi fitness.
  • 19:30 – The Color Run Explosion: Păstrează pudra pentru festival şi colorează-te în mii de combinaţii. Exploziile de culoare se vor repeta pe parcursul festivalului astfel încât tu şi prietenii tăi să vă bucuraţi de cât mai multă culoare!

Kitul de participare

Kitul de participare este format din: tricou, bentiţă, număr de concurs, brăţara de acces la festival, tatuaj temporar. Ridicarea kiturilor de concurs se poate face din Piaţa Unirii din Cluj, intrarea pe Bulevardul Eroilor, din 9 iulie şi până vineri, între orele 10:00 – 21:00.

Taxa de participare este de 95 lei.

Dacă te înscrii din timp beneficiezi de o reducere după cum urmează:
14 aprilie – 15 mai 2014 – 59 lei
16 mai – 5 iulie 2014 – 69 lei

Pentru înscrieri multiple, minim 2 persoane, preţul devine 60 lei/persoană.

Înregistrarea se face pe site-ul oficial, www.thecolorrun.ro.