Acest eveniment a avut loc in data de 13 Sep 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 13 septembrie 2014, The Color Run ajunge din nou la Bucureşti pentru cea de-a doua furtună de culoare, pe Şoseaua Kiseleff. Aleargă în cursa necompetitivă de 5 kilometri în care toţi vin în alb şi pleacă într-un curcubeu. După cursă, bucuria colorată va continua cu muzica trupei ROA (Rise of Artificial).

Vezi cum a fost la prima ediţie The Color Run Bucureşti

Promoţie taxă de participare

Înscrie-te până pe 7 septembrie pe site-ul www.thecolorun.ro folosind codul de reducere „iconcert”, iar primele 50 de persoane care se înscriu primesc o reducere de 15 lei din costul taxei de participare. Astfel vei plăti doar 70 lei, în loc de 85 lei.


The Color Run – cunoscută şi drept „Happiest 5k on the Planet” este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria şi originalitatea. Axată mai puţin pe timpii de alergare şi mai mult pe distracţia nebună, The Color Run este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanţi sunt vopsiţi din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

Travis Snyder, un american din Arizona, a inventat cursa colorată şi, de atunci, peste un milion de alergători au luat startul în toată lumea. Din 2014, The Color Run a ajuns şi în România. „The happiest 5K on the planet” promovează trei valori către care tindem cu toţii: sănătatea, bucuria şi originalitatea.

Program The Color Run Kiseleff

08:30 – sosirea participanţilor
10:00 – Primul start
vor fi mai multe starturi, astfel încât în dreptul punctelor de culoare, fiecare să aibă parte de o experienţă cât mai intensă. Cursa este necompetitivă.
10:00 – 11:30 The Color Run Experience: alergare/mers – pe traseul de 5km. La KM 1,2,3 şi 4 te asteaptă valuri de culoare.
11:30 – 14:30 The Color Run Festival: Un line-up de DJ, interacţiune cu cei mai tari instructori de dans şi fitness.
12:00 – The Color Run Explosion: Păstrează pudra pentru festival şi colorează-te în mii de combinaţii
Exploziile de culoare se vor repeta pe parcursul festivalului astfel încât tu şi prietenii tăi să vă bucuraţi de cât mai multă culoare!

Kit-ul de participare şi traseul la The Color Run Kiseleff

Kitul de participare este format din:
– tricou
– bentiţă
– număr de concurs
– 1 tatuaj temporar „The Color Run”
– produse din partea sponsorilor şi partenerilor
– brăţară de acces la festival (o primeşti la intrarea în zona de festival)
– 1 plic de pudră colorată (îl primeşti în zona de festival, după parcurgerea traseului de 5KM)

Ridicarea kiturilor de concurs se va putea face cu o săptămână înainte de eveniment, într-o locaţie ce va fi anunţată ulterior, prin e-mail, website şi Facebook.

Traseul de 5 km este format dintr-o singură tură pe un traseu delimitat şi marcat astfel: pe sos. Kiseleff, între Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei şi aleile parcului Kiseleff.

Harta traseului
Harta traseului

Taxe de participare:

Taxa de participare, în funcţie de perioada de înscriere, este următoarea:

11-17 august 2014
Înscrieri individuale: 65 lei
Înscrieri de grup: 2 persoane sau mai mult: 60 lei

18-31 august 2014:
Înscrieri individuale: 75 lei
Înscrieri de grup: 2 persoane sau mai mult: 70 lei

1-7 septembrie 2014: tarif unic 85 lei

Înscrie-te folosind codul de reducere „iconcert”, iar primele 50 de persoane care se înscriu primesc o reducere de 15 lei din costul taxei de participare. Astfel vei plăti doar 70 lei, în loc de 85 lei.

8-12 septembrie 2014 – înscrierile online sunt închise, înscrierile offline fiind posibile doar în limita locurilor disponibile, în Promenada Mall din Bucureşti.

Înscrierile se pot face pe site-ul oficial The Color Run Romania.