Acest eveniment a avut loc in data de 30 Mar 2011.
Vezi alte evenimente cu .

În fiecare miercuri, The Ark Lounge din Bucureşti va găzdui sesiuni de concerte live cu Berti Barbera şi Nicu Patoi.

Un playlist flexibil, piese “by request” şi o relaţie deschisă între artişti şi public, reprezintă ingredientele principale ale serilor de “Live Sessions” din lounge-ul The Ark.

Berti Barbera este un muzician cosmopolit, prin perspectiva pe care o are asupra muzicii şi prin varietatea de influenţe şi elemente pe care le percepe şi le concepe în arta interpretarii. Cu un spectru vocal flexibil şi cu un instinct ritmic care-i oferă posibilitatea de a folosi mai multe instrumente de percuţie, Berti reuşeşte, prin multitudinea de tehnici moderne şi tradiţionale, cu multă pasiune, dezinvoltură şi umor, să dea o formă originală, spectaculoasă şi accesibilă oricărei piese pe care o abordează.

Nicu Patoi este un artist care prin instrumentul lui dezvăluie caracterul, educaţia, pasiunea şi placerea de cânta şi provoacă în acelaşi timp, în mod discret, curiozitatea de a încerca să afli parţile nevăzute ale unui artist complex. În pofida tendinţei tinerilor chitarişti de a-şi etala tehnica extremă si cascadoriile digitale, Nicu este un artist care foloseşte o multitudine de procedee într-o manieră subtilă, bine proporţionată, combinând echilibrat claritatea acordurilor cu momentele de rafinament solistic, viteză şi feeling.

The Ark: Str. Uranus nr. 150 (fosta Calea Rahovei nr. 196 A), Bucureşti.
Informaţii şi rezervări: 0724588534