Sven Väth şi Jacek Sinkiewicz sunt primele nume vehiculate din line-up-ul evenimentului organizat în minivacanţa de 1 mai 2011 de către The Mission, conform nights.ro. Ştirea a fost confirmată pe site-ul cocoon.net, label-ului de care cei doi DJ aparţin.

Astfel, pe 29 aprilie 2011, în prima zi a evenimentului organizat anul acesta de The Mission cei doi vor mixa pe scena din cortul încălzit de la Mamaia.

În 2010, pe plaja din nordul staţiunii Mamaia, la „The Mission – 1st of May” au fost amplasate două corturi încălzite. Pe scena Cocoon au urcat Sven Väth, Onur Ozer, Sis şi Muritzio Schmitz. În timp ce pe scena Desolat au mixat Loco Dice, Martin Buttrich, Livio & Roby, Guti şi Tin.

În afară de evenimentul din luna mai, Sven Väth a mai mixat în ţara nostră de două ori anul trecut. În luna noiembrie el a fost prezent în Club Obsession din Cluj-Napoca şi la Bucureşti în Studio Martin. Jacek Sinkiewicz, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din Polonia revine în România după super evenimentul din primăvara lui 2009, organizat tot de The Mission.

Până în acest moment nu se cunosc mai multe informaţii legate de ceilalţi invitaţi care vor mixa la eveniment sau de biletele pentru ediţia din acest an a The Mission.

Foto: www.sapteseri.ro