În minivacanţa de 1 Mai şi Paşte, plaja din Mamaia va vibra sub platanele de la Sunwaves 13. Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Marco Carola, RPR Soundsystem şi mulţi alţii vor da startul distracţiei la malul mării, între 3 şi 5 mai 2013.

Un nume tot mai pronunţat în muzica electronică, Ricardo Villalobos revine să-i cucerească din nou pe fanii din România. Din anii ’80, mâinile lui fac senzaţie pe platane, iar asta i-a adus, în 2008 şi 2010, titlul pentru cel mai bun DJ din partea portalului australian de muzică electronică Resident Advisor.

http://www.youtube.com/watch?v=avJiDFVNU-A

Cu stilul său minimal, Richie Hawtin va da petrecerea la maxim la prima ediţie Sunwaves din acest an. Chiar dacă este cunoscut ca Plastikman, DJ-ul britanic se întoarce cu cele mai vii vibe-uri care să ţină fanii pe ritm până în zori.

La spectacolul pe beat-uri de pe plaja din Mamaia Nord se va auzi şi sound-ul românesc odată ce Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Cezar, Prâslea, Zip încing petrecerea până dimineaţă.

Deşi programat oficial între 3 şi 5 mai, organizatorii promit că distracţia începe în seara de 2 mai, cu un pre-party plin de „artificii” şi cu un line-up care va fi dezvăluit cât mai curând.

Până acum au fost confirmaţi: Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Marco Carola, Rhadoo, Sonja Moonear, Raresh, Petre Inspirescu, Matador, Zip, Marc Antona, Hector, Cezar, Prâslea, Kozo, Dan Andrei, Clovis, Hubble, Lowris, Priku, Cristi Cons, Noi Doi, Alexandra, Gescu, Herodot, Piticu, Videogram, Visual Playgound.

Preţul biletelor şi modalitatea de cumpărare, dar şi programul complet pentru Sunwaves 13 vor fi făcute publice în curând.