Acest eveniment a avut loc in data de 10 Jul 2010.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, vineri şi sâmbătă, 8, 9 şi 10 iulie 2010, la Castelul Gyulay Ferencz din Deva are loc festivalul „Summer Break 06„.

Pe cele 2 scene de la Summer Break 06 vor mixa Ctrl Z, Jinx in Dub, Napt, Netsky, Radio Space Pop, Mesmer, Keywords, Kojok, 3P, Alex Chronic, K-Lu, Whiteroly şi mulţi alţii.

Conceptul festivalului “Summer Break” se circumscrie urmatoarelor principii: vara, aer liber. muzica, arte vizuale, sport, spatiu extra-urban. Toate acestea alaturi de o coordonata geografica vestica il fac o prezenta unica in peisajul evenimentelor de profil din Romania.

Summer Break inseamna proiectii de filme documentare, animatii si colaje video digitale alaturate unui spectru sonor divers care tranziteaza constant intre sonoritati ambientale si ritmuri tropicale care incing ringul de dans noaptea si il racoresc la rasarit.

Brăţările de acces se pot achizitiona de la punctul de intrare.

Joi – 30 RON

Vineri – 55 RON

Sâmbătă – 55 RON

Abonament WeekendD (V+S) – 95 RON

Abonament Festival (J+V+S) – 100 RON

Locatia este situata la 8.5 km distanta de Deva in Mintia. Din Mintia (E68) pana la locatie accesul se face pe drum asfaltat.

Spre Mintia nu sunt autobuze directe, doar curse cu plecare din gara Deva care opresc in sat.

Intre Deva si Mintia circula 10 trenuri pe zi, dus/intors. Din gara Mintia se ajunge usor la locatie, pe jos – urmariti marcajele.

Castelul Gyulay Ferencz se află la 8,5 km de oraşul Deva.